Покрива ддв и царина во самата цена? Немам нарачувано до сега над 1200, ако навистина покриваат тогаш значи нема да имаме и трошоци за царинење.Ништо не се плаќа (покрива се Тему) инаку тие се истите производи што беа до вчера, 1200 денари....
Покрива ддв и царина во самата цена? Немам нарачувано до сега над 1200, ако навистина покриваат тогаш значи нема да имаме и трошоци за царинење.Ништо не се плаќа (покрива се Тему) инаку тие се истите производи што беа до вчера, 1200 денари....
И да не си дома може да ти ја донесат пратката каде и да си во градот...ВИА вчера ми стигна вибер порака со кодот, денес ми се јави човекот, ама пошто не сум дома го замолив да го подигнам утре ако треба од кај нив од база, да не иде, човекот рече без грижи ќе дојде утре да ми ја донесе. Изненаден сум од позитивниот однос, почит за Џеват!
Погледнете го атачментот 150356
Се покрива! Затоа и го зголемија и прагот на нарачките (веројатно пак играат некоја игра)Покрива ддв и царина во самата цена? Немам нарачувано до сега над 1200, ако навистина покриваат тогаш значи нема да имаме и трошоци за царинење.
Не бев во градот, а и не сакав да замарам комшии да ми земат, ништо страшно мал град сме од еден крај до друг 10мин возење.И да не си дома може да ти ја донесат пратката каде и да си во градот...
Тие 9к 6к 3к колку и да се. После кога ке направиш нарачка ти дава купони по 250денОва промоцииве реални им се? Ми даде некакво тркало со промоции до 9к денари. Демек да одберам 2 производи. И одбрав, али не ги платов, искочив од количката и тоа маично ја снема после. Ко да те дупат.
Исто гледам купониве што им се, кога ќе одбереш некој ти дава производи демек на попуст, али тоа реалните цени и покрај нив другата пречкртана покачена само.
Делува системов ко да сакаат некоја ургенција да ти напраат панично да купуваш. Што не ми се свиѓа. Ако даваат купони нека бидат транспарентни ко тој 600 денари што им е за нови корисници.
Овој што бара забрана за тему е некој "бизнисмен" што купува ефтино а продава џ5џ10 поскапо![]()
Бараат да се забрани „Тему“ во Македонија?! Граѓаните шокирани, еве што коментираат на Фејсбук
Потребно е итно реагирање да се заштитат сите помали бизниси како и дел од трговијата, пишува во оваа иницијатива за Тему… Пред неколку дена на една Фејсбук страница во Македонија, на која корисниците споделуваат совети во врска со „Тему“, се појави една необична иницијатива од еден наш...glamur.mk
Ти ја носат во локалениот магацин во твојот реон па ќе ти ја достават , за сите е таа процедура. ELT исто ги носи ЕЛС само што ќе ти го даде на нивниот сајт откако ќе влезе на царина тука , пред тоа не.Ова е шетање од магацин до магацин?
Какво бројче е ова ELTxxxxxxMK? Вика невалидно бројче на сајтот од елс
Со купон колку искача?Еве како тему манипулира со цените на производите и купоните:
Едното е цената на производот додека ми беше во корпа ПРЕД да добијам купони за намалување, второто е цената на истиот производ откако добив купони за намалување. Погледнете го атачментот 150421Погледнете го атачментот 150422
Купоните се различни, на пример првиот купон што може да се искористи е 300 ден на 600 ден, треба 900 денари артикли, 300 одзема и ќе дојде 600 денари минималната сума за достава. Има и други купони, ама немам со што да ги исполнам и ќе поминат за 2 саати.Со купон колку искача?
И за сите други го поскапе со купонотЕве како тему манипулира со цените на производите и купоните:
Едното е цената на производот додека ми беше во корпа ПРЕД да добијам купони за намалување, второто е цената на истиот производ откако добив купони за намалување. Погледнете го атачментот 150421Погледнете го атачментот 150422
Откако напишав проверив од друг профил, и сфатив дека сум грешка, не е кај мене само, требаше да избришам, шпекулација
Има, имам налетано на поскапи работи. Интересно е што лимитот на скоро све е 2499 ден.Оп производи над 1200 денари?
Така се погодило. Цените цело време одат горе-долу, зависи на каква акција од продавачот е на „попуст“. Плус и курсот на доларот варира горе-долу.Можеби е поврзано со некои циклуси, кога даваат купони - даваат на сите во тој период и тогаш ги поскапуваат производите? Не знам како функционира
Вип пошта.Дали пратките од м-оне ги превзема друга пошта кај нас?