Мора да има. Нема обврски за доверба она 12/24. Ама договор мора да има.Нема договори.
на која тарифа е ова или нема врска?
500 денарина која тарифа е ова или нема врска?
да не случајно некој знае колку се плаќа за раскинување договор? (vip)
Браво добар нет,ај ако може да ни кажеш,постои некаков договор,и што документи требаат?
Да потпишваш договор само лична карта и платив 500 денари толку а за активирањето ќе треба да чекаш од понеделникБраво добар нет,ај ако може да ни кажеш,постои некаков договор,и што документи требаат?
А ти како имаш 4г?нели треба до понеделник да се чека?Да потпишваш договор само лична карта и платив 500 денари толку а за активирањето ќе треба да чекаш од понеделник
Фатив врски за да ми го активират одмаА ти како имаш 4г?нели треба до понеделник да се чека?
Фала на инфо
А зашто 500 ден. Чисто активација, или месечната претплата однапред?Да потпишваш договор само лична карта и платив 500 денари толку а за активирањето ќе треба да чекаш од понеделник
Значи меѓународното рутирање уште не им е целосно решено и пропагирано. Ќе си почекаме онда да им пројдат детски болести.иначе Ми акаунтот неможам да го менам бројот (го чита како инвалид) исто и за ФБ,Инста не добивам код,успеав само Телеграм да го верификувам со новиот број
НеИмаат припејд телекабел?
Ова за 074 префикс? Можеш (или било кој друг добар овде) кој веќе има нивен број или портриран од Телеком или Вип кај овие да провери како функционира ова за Microsoft и Google accounts? Дали добива Verification Codes од овие сервиси или не. И да посочи дали е со портриран број или со нов (074).иначе Ми акаунтот неможам да го менам бројот (го чита како инвалид) исто и за ФБ,Инста не добивам код,успеав само Телеграм да го верификувам со новиот број
А зашто 500 ден. Чисто активација, или месечната претплата однапред?
И да пазете убаво си напишале. Тарифите се месечни и се плаќаат во целост независно кога сте го склучиле/раскинале договорот. Не е пропорционално како кај Телеком/Вип. Значи зимање број околу 1-ви до 5-ти, раскинување на 31-виЗначи меѓународното рутирање уште не им е целосно решено и пропагирано. Ќе си почекаме онда да им пројдат детски болести.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Се работи за нов бројОва за 074 префикс? Можеш (или било кој друг добар овде) кој веќе има нивен број или портриран од Телеком или Вип кај овие да провери како функционира ова за Microsoft и Google accounts? Дали добива Verification Codes од овие сервиси или не. И да посочи дали е со портриран број или со нов (074).
Резервирав Јас број
иначе еве ви интересни слободни броеви
074-606-607
074-601-007
074-60-1234
074-207-208 беше вчера слободенДали може некој златен број да најдам?
Го земав јас074-207-208 беше вчера слободен
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 1m Gray Secomp, 21.99.0101-200
60,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5680-10
180,00 ден