kjosmofon
Баниран/a
Photo shop mu e provajderot ne e link do speed test jpg slika
eve ti screen shot be car http://i.imgur.com/8eOIxdq.png shto ima ja da te lzu ...![]()
Не може да е тој, типот спомнува цена од 350-400 ден., и има upload колку и download, а пакетот што го посочи ти е 1.950 ден., и има upload од 3 Mb/s
Статична е...дали на телекабел ип адресата е статичка или динамична како на близу?
ima nekoj infoo dali ke ima nesto novo od 1vi ////?
na kajgana ? se misli ? ili ?>На тема новитети, еден дечко што е вработен во телекабел на друг форум спомна дека би требало да има нешто во следните месеци. Постот беше во август и не прецизираше дали ќе биде ТВ, интернет или нешто друго. Сепак мислам дека мора да го убрзаат интернетот зошто и близу и т-хоме извадија нови пакети.
Не
Да не имаш поднесено документи за бугарски пасош? Може затоа
Мене на телефон кога ќе се најавам со мејл за кодот, ми стигаат пораки на Бугарски. Има во опции да го средиш ама..
Да не имаш поднесено документи за бугарски пасош? Може затоа
Абе не е само кај мене, и кај сестра ми на лаптоп е сменето.Мене на телефон кога ќе се најавам со мејл за кодот, ми стигаат пораки на Бугарски. Има во опции да го средиш ама..
MK e.Види која ти е јавна ip адреса и направи whois на нејзе. Може истата да е регистрирана под Бугарија доколку интернет линкот на Телекабел е од таму и затоа да ти ги покажува нив како да сурфаш од таму.
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден