Има.I so niv ima lezarini carini pi*karini?
Џордан Питерсон само месо јаде, Џо Роган исто, види ги ко бикови се.
Истиот Харвард што пред некоја година пиша дека и не е така лошо да се јаде месо и месни производи? Или Видеово со кечи наслов, кое не соодветствува на студијата (патем во која црвено месо и процесирани месни производи се работени заедно
А дека Џо и Џордан се репрезенти за што, па треба да се угледаме на нив ???Џордан Питерсон само месо јаде, Џо Роган исто, види ги ко бикови се.
мислам дека заборави и уште 1200 други пептиди, стероиди, апој, хемии што земаат да спомнешЏордан Питерсон само месо јаде, Џо Роган исто, види ги ко бикови се.
Човекот изгледа ужасно како е тој репер за здравје не знам, исто Џо, секој момент очекувам еден од овие да добие инфаркт.
За моја среќа сум писмен и знам да читам состав на продукти, не знам за тебе.Па и вие мислите дека се храните поздраво? Секое купено јадење има палмино уље, 49 грама заситени масти на 100 грама.
За моја среќа сум писмен и знам да читам состав на продукти, не знам за тебе.
У све го има. Нема благо без него, бели пецива исто, буквално не трујат и никој не му текнува да го забрани.
А кој те тера да конзумираш бели пецива?
Све има тоа, како не сфаќаш. Што и да купиш производ а да не е месо, зеленчук има тоа или масло од соја. Мислам крајно време е да се позанимава некој со овие ствари. И на крај некоја будала ќе го криви месото дека е проблем.
![]()
Absence of diabetes in a rural West African population with a high carbohydrate/cassava diet - PubMed
1028 (99%) of the 1038 inhabitants of the West African village of Agbave and a random sample of 353 (12.4%) of the population of 2850 in Kati, another West African village, were screened for diabetes. Also recorded were their anthropometric data, dietary habits, possession of antibodies to...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
84% јаглехидрати исхрана, 0% дијабетес, подобра гликемија од грото кето ликови кои споделуваат крвни слики.
BuT muH caRbS....
Препорачајте добар магнезиум од Iherb, по можност да не е 6 апчиња за 400мг
DHL Express.Шо бидна со шипингот од iHerb?
DHL Express.
Ова што значи? Ддв + царина + fuck you fee? Кои се процентите?
Се спремам прва нарачка на iherb да напраам, па да израчунам колку е дополнително од пишаната цена.
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден