@NecrotoX
Во салон ќе ти направат твоја Клуб карта или ќе ја минат продажбата преку некоја нивна клуб картичка.
Пробај да се најавиш на сајтот. Преку сајтот треба да имаш увид на моментални поени и све остало , па можеби ќе дознаеш тоа што ти е потребно
Пошто си става негова картичка.Mене не ми е јасно како доколку нарачуваш онлајн за да ја добиеш "клуб" цената мора да поседуваш картичка, а кога купуваш лично од продавница автоматски ти продаваат по истата клуб цена без воопшто и да имаш картичка. Некој може да ја објасни оваа логика?
Не можам да тврдам, но премногу е можно, за да ти даде по клуб цена мора да учита во системот број од Club ID. Е сега чија е таа мистериозна картичка само продавачот знае.Викаш некој од продавачите си собира кешбек?
Гледаш ова воопшто не ми паѓаше на памет. Мислев тоа Клуб цена им стои онака како маркетинг финта.
Неколку пати имам пробувано да аплицирам за картичка преку сајтот ама ми искачаше некоја порака во стилот дека моментално апликациите се затворени. Сега дефинитивно ќе побарам да ми издадат во салон при следно купување. Не знам колку е кешбекот ама до сега многу работи имам купено од кај нив, вклучително и скоро цело PC во потпис.
3%Гледаш ова воопшто не ми паѓаше на памет. Мислев тоа Клуб цена им стои онака како маркетинг финта.
Неколку пати имам пробувано да аплицирам за картичка преку сајтот ама ми искачаше некоја порака во стилот дека моментално апликациите се затворени. Сега дефинитивно ќе побарам да ми издадат во салон при следно купување. Не знам колку е кешбекот ама до сега многу работи имам купено од кај нив, вклучително и скоро цело PC во потпис.
na 500 poeni mislam dobijas "vaucher"ne sum siguren dali mora . inace poenite ti se denari tolku ikas so far 83 denariЕпа како што кажав денес бев да купам пар ствари во Премиум салонот и си извадив картичка. Ми рекоа дека немале пластика моментално па картичката ми е виртуелна, кога ќе ја изработеле ќе ми јавеле по телефон да идам и да ја подигнам. Ок.
После скромниот шопинг сега имам 83 поени - што е еднакво на 0 долари? Како да видам колку кешбек имам?
Погледнете го атачментот 90918
Епа како што кажав денес бев да купам пар ствари во Премиум салонот и си извадив картичка. Ми рекоа дека немале пластика моментално па картичката ми е виртуелна, кога ќе ја изработеле ќе ми јавеле по телефон да идам и да ја подигнам. Ок.
После скромниот шопинг сега имам 83 поени - што е еднакво на 0 долари? Како да видам колку кешбек имам?
Погледнете го атачментот 90918
Секои 500 поени автоматски ти ги конвертира во ваучер од 500 денари. Лево во табелата, кај секој таков ваучер имаш "Валиден од", и од тој датум можеш да го користиш ваучерот. Беља е што не се користат "делумно". Ако платиш сметка од 350 денари со ваучерот, не ти остануваат тие 150, туку ти пропаѓаат. Плус, со ваучер плаќаш по редовна цена, клуб цените не важат тука.
Хех значи за тастатурава ако сакам да искористам ваучер ќе ми испадне поскапа отколку да ја купам без ваучер по Клуб цена. Уствари сега на попуст е може затоа. Добро, не е лошо, ништо не кошташе, ќе собираме колку толку
![]()
Секои 500 поени автоматски ти ги конвертира во ваучер од 500 денари. Лево во табелата, кај секој таков ваучер имаш "Валиден од", и од тој датум можеш да го користиш ваучерот. Беља е што не се користат "делумно". Ако платиш сметка од 350 денари со ваучерот, не ти остануваат тие 150, туку ти пропаѓаат. Плус, со ваучер плаќаш по редовна цена, клуб цените не важат тука.
А ваучерот не важи ца клуб цена?Ондак е скам чистОсвен ако не собираш многу пари па да ти дојде нешто бесплатно. Ај ќе кажеш.
А ваучерот не важи ца клуб цена?Ондак е скам чистОсвен ако не собираш многу пари па да ти дојде нешто бесплатно. Ај ќе кажеш.
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден