Земи поко x3 pro. Напред горила 6 назад пластика и доага со футрола од појаките во кутија. Чипот флагшип а камерата со G-Cam солидна. Го земав за бекап телефон ептен добра инвестиција.Батерија.
Сецкање на игрици од 100мб.
Предна камера.
Екранот ми пукна од 8цм висина кога падна.
Не знам, може е и до мене бидејќи не сум имал флегшип уред од 2016та, ама малку сум разочаран. Највеќе од батеријата. Едвај 4 саати СОТ вадам, а не па Smart Watch да земам да врзам на него 24/7.
Имам хуавеи мате 20про со во тоа време "фаличен" екран. Ене го уште лета без проблем и му немам направено ниту еден апдејт за инат. Само апдејтувам апликации што ептен мора за да работат.Не дека се катастрофа, ама флегшип дивизијата си пати од смешни багови и проблеми, нешто што не смее да го има посебно во тој сегмент. Плаќаш уред од 1000 евра и треба да се занимаваш со глупости.
Овие веќе не знаат кај тераат.. Ке го укинувале полначот и од буџет сериите.
![]()
Even Samsung's cheap phones won't come with a charger now
There are reports that Samsung has decided to not ship a charger in the box of some of its upcoming entry-level smartphones.www.sammobile.com
Нека истурка моменталниот телефон и веќе не купувам самсунг смартфон.
Сите одат натаму, со оправдание заштита на животна околина. Пошо нели, поеколошки е да купиш посебно полнач, во посебна кутија. Ај, барем полначи имат да бираш.
Offtopic на цитатов, одамна ја немам разлистано темава, ама ми се чинит ко Samsung да фатиле малку удолница? Немам намера да се враќам на Android, ми помина меракот за чепкање и флешување и такви глупости, чисто ме интересират.
Да откако упдејтнав на 12ка и мене не ми се појавува иконката.Што се случи со Scene Optimizer во камерата? Ја нема веќе иконата во долниот десен агол. Во Settings е уклучен scene optimizer...
Тоа никогаш нема да го средатА лагува од стискање на копче за сликање, додека да слика?
Таман си е, сега кога S серијата ја кренаа во небо со цените. Екстра чипсет.778G се погоди и досаден стана, исто ко едно време СД 625 шо беше.
Баш ми е криво, ептен беше корисно. Некад навечер не сакам да ми слика со night mode, сакам набрзина да сликнам а не да чекам 3 секунди со night mode...Да откако упдејтнав на 12ка и мене не ми се појавува иконката.
Баш ми е криво, ептен беше корисно. Некад навечер не сакам да ми слика со night mode, сакам набрзина да сликнам а не да чекам 3 секунди со night mode...
Од сетинзи, да може. Работата е што дур да влезам у сетинзи и да го исклучам сликата „отишла“. Вака претходно имаше икона за исклучување и уклучување, баш беше корисно.Не може да се исклучи од сетинзи?
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден