фотката е оргинал и сликана со p30 pro, ама не го прочита спојлерот@architect Добро е познато дека huawei ги фејка фотките.
На p30 pro има и плејстор и гуглАма пак не чини оти на Хуавеј нема Плеј Стоур и Гугл сервајс
Sent from my SM-N986U Samsung 20 Note Ultra 5G using Tapatalk
Кога го видов видеовo на декстоп сликите не ми делуваа баш чисти, и не ми се верува што читам во коментарите, типов да ти користел компресирани слики од 500 kb за да го напраи видеово, што значи сликите се драстично подобри, не можам да разберам како фотограф може да направи ваква глупост.......дури и на неговиот сајт сликите се од 500 kb а наведени се како целосна резолуција, неверојатно.
Дали некој знае како може да добијам информација каде (во кој салон) во Телеком може да се купи Galaxy S21 во црна боја?
Мора да е телеком пошто татко ми има договор таму па попуст има ама проблемот е што нема како да се дојде до информацијата за залиха.
- Немаат инфо за залиха на веб сајтот
- Немаат телефони од салоните да се јавам да прашам
- У сити мол, рамсторе и капитол го нема ама нема поента сега да ги заредам сите дуќани да ги посетувам
- Има некој телефон од централа как што може да ми дадат ваква информација или толку се заостанати?
Изненаден сум од Samsung Note 20 Ulta 5g (позитивно) и S20 Ultra што прво налети тоа ке земамСамо Ноте 20 Ултра никако обичниот Нота 20 или С21 ултра
Sent from my SM-N986U Samsung 20 Note Ultra 5G using Tapatalk
S20 Ultra има некое фалинка околу камерата и не е тоа како што очекуваш затоа го надомести подобрена во 20 Note Ultra ,гледај на ЈуТуб и ќе знаеш за што се работи ,но S21 Ultra е перверзија и ги надмина од С20 и од 20 Ноте ултра . Јас го користам 20 Ноте ултра 5Г со Снапдрагон чипсет додека кај ексинос не е тоа тоа ,види на ЈуТуб и ќе видиш разлика за чипсетите сепак и ексиносот не е лош за ЕУ пазарИзненаден сум од Samsung Note 20 Ulta 5g (позитивно) и S20 Ultra што прво налети тоа ке земам
Дали некој знае како може да добијам информација каде (во кој салон) во Телеком може да се купи Galaxy S21 во црна боја?
Мора да е телеком пошто татко ми има договор таму па попуст има ама проблемот е што нема како да се дојде до информацијата за залиха.
- Немаат инфо за залиха на веб сајтот
- Немаат телефони од салоните да се јавам да прашам
- У сити мол, рамсторе и капитол го нема ама нема поента сега да ги заредам сите дуќани да ги посетувам
- Има некој телефон од централа как што може да ми дадат ваква информација или толку се заостанати?
Жива катастрофа е 3.0 за S10+Нов апдејт за S10+ после OneUI 3.0 откако корисници пријавија "blur" на фотографијата и загревање на истиот. Загревање искрено баш и не забележав, а за матноста на сликите е точно. Се надевам дека овој апдејт го средува тоа.
![]()
Па не е баш катастрофа. Треба да се испегла јас би рекол. ОК работи, освен некои работи што им треба тунирање.Жива катастрофа е 3.0 за S10+
Телефонот лагира, нотификации шо се bubbles од месенџерот на фејсбук кога лагираат, кога сами се затвараат. Volume up and down исто кога закочува кога лагира. Wi-fi не сакаше никако да се приклучи на мојата мрежа на работа и дома, failed to connect пишуваше, го рестартирав неколку пати телефонот па после се конектираше.Жива катастрофа.Па не е баш катастрофа. Треба да се испегла јас би рекол. ОК работи, освен некои работи што им треба тунирање.
едит: Цената на S21 Ultra вртоглаво паѓа. Пред 5 дена беше 70К и нешто ситно, сега после 5 дена на истото место е со 50 евра долу. Ке се стабилизира конечно за 5-6 месеци од сега.
![]()
Капитол имаат добра понуда.....јави се и прашај пред да одиш, во овие времиња ептен е битно тоа.
На chat рекоа немаат инфо за залихи, залиха може да се провери само со посета на салон.... каков фејл
Нема иначе во капитол, проверено со посета на салон...
Не знам другар....ако си сигурен дека ќе зимаш да се јавам да прашам еден пријател?
S21 не плус?
Во потполно истиот кош сум за S21+. Најтешко ми паѓа за сајлент/вајбрејт/нормал копчето искрено. Премногу корисна работа што не ја ископираа другите.![]()
The Samsung Galaxy S21 might convince me to ditch OnePlus
I've been a OnePlus user for nearly four years straight, but the Samsung Galaxy S21 is seriously tempting me to switch teams.www.androidauthority.com
Мене веке ме убеди.![]()
The Samsung Galaxy S21 might convince me to ditch OnePlus
I've been a OnePlus user for nearly four years straight, but the Samsung Galaxy S21 is seriously tempting me to switch teams.www.androidauthority.com
UAG колку што знам не испорачуваат во МК, евентуално ако начекаш нешто преку ИБЕЈ .... Едно време имаше едно продавниче во Сити Мол, ама изгледа им пропадна бизнисот.Дечки,
вие што зедовте / планирате да земете S21 во скоро време.
За футроли шо прајме? Не ми е толку приоритет за заштита, колку што ми е за практичност при користење...
Ова мат финишов на ултрата воопшто не ми е погоден за држење, многу лесно се лизга од рака... не можам на раат да чепкам телефон додека сум во креветОд досегашни телефони, презадоволен сум од UAG, па затоа и сега планирам да ја земам оваа футрола. Ама бидејќи само што излезе телефонов, гледам сите футроли им се out of stock.
Тука кај нас што мислите, кога ќе се достапни официјалните самсунг футроли и каде би можело да ги најдеме? Во телеком?
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден
TABLET AMAZON KINDLE KIDS 2024 6" 16GB 11th Gen, Unicorn Valley
7.950,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
TOOL EXTRALINK POWERLINK Screwdriver 46 in 1 SET
1.390,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден