youtube stream?
Не беа гимикс овие анимоџи???
Како и што реков пред некој ден,с8 половен за 430 евра,нов за 520 евра.Значи цениве ке почнат како круши да паѓаат од искачањево на с9 и с9+.
Како и што реков пред некој ден,с8 половен за 430 евра,нов за 520 евра.Значи цениве ке почнат како круши да паѓаат од искачањево на с9 и с9+.
Баш си смешен искрено,стомачниве ме заболеа,аххх ти досетко на шегитеНе паѓаат цените ради с9... полека се спрема патот за Ј5 2018.
Мора да падне цената за да е сеуште конкурентен колку толку, иначе која будала ќе земе с8, кога за поефтини пари ќе има Ј5, а ќе биде најмоќен уред, бидејќи е најнов.
Све ова с9, плусеви, минуси, се само бета уреди во кои се тестира новата технологија. Кога ќе се воочи дека е како што треба, се вади Ј5.
Е тоа ќе биде газење...
Да беше С серијата добра, немаше секоја година да вадат нови модели со нови имиња, демек утнале работа, па ајде нов модел, за да не се брукаат со стариот.
Ј5 се појавува еднаш и стои засекогаш, од 2015 па се до крајот на вечноста.
Самсунг знаат дека тоа е одличен уред, и се горди на него. Затоа и не се променило неговото име досега.
Ако има некој што ќе може да потврди дали Ј5 ќе има бенд 20, да знам да собирам пари за него, наместо за С9.
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Како бе 4ГБ е премалку? Јас користам S7 Edge, со 4ГБ и никогаш не ми закочил.Камерата, woow.
However, Самсунг се повеќе заличуваат на ЕПЛ.
4гб за Android based OS е реално премалку.
ARemoji комплетна копија.
Се останато исто како s8, газат по чекорите на ЕПЛ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
За фотки брале само pixel 2,сеуште му нема конкуренција.дечки јас имам Ноте 8 пред два месеци го купив,и с7 еџ од лани во Јули.Ако сме искрени и објективни,а јас сум таков по природа,не гледам скоро никаква разлика драстична помеѓу нив.Камерата на нотот е во некои услови подобра а во некои прилики на с7 еџот.Бидејќи имам потреба од многу сликање,и од различни агли и услови,добро знам да проценам камера на телефон.Реално ја претераа со С серијава,с7 серијата им беше револуција,се навака до с8+ им е копи пасте на с7.Со нетрпение го очекувам с9+.Доколку е видна разликата во перформанси против ноте 8,го купувам одма,ако не,доволно ќе бидат овие два.Вака како што тргнаа додека ми истече договорот во Јули,ќе искочи с10
Не С9, туку Ноте 9 да си купиш, ем Пенкалце ќе си имаш, ем можеби нешто плус, лани + 2ГБ рам дадоа на Нотот.дечки јас имам Ноте 8 пред два месеци го купив,и с7 еџ од лани во Јули.Ако сме искрени и објективни,а јас сум таков по природа,не гледам скоро никаква разлика драстична помеѓу нив.Камерата на нотот е во некои услови подобра а во некои прилики на с7 еџот.Бидејќи имам потреба од многу сликање,и од различни агли и услови,добро знам да проценам камера на телефон.Реално ја претераа со С серијава,с7 серијата им беше револуција,се навака до с8+ им е копи пасте на с7.Со нетрпение го очекувам с9+.Доколку е видна разликата во перформанси против ноте 8,го купувам одма,ако не,доволно ќе бидат овие два.Вака како што тргнаа додека ми истече договорот во Јули,ќе искочи с10
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден