Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Safe City - Камерите за казнување

xenon

εικονοκλάστης
15 јануари 2011
4.760
12.718
Skopje
www.wemaxa.com
Ќе бидам краток, ме мрзи да се обасјнувам повеќе и бескрајно да се развлекуваме за историја, и ментален склоп на западот, и хемиските реакции во мозокот на просечниот германец. И како се тренира просечно човечко битие.

Ќе возат каде шо е предвидено со закон, ако му тресе скутерот поради дупки во тротоарот ќе си го бутка по истиот.
За возење по коловоз со тротинет треба да се лежи затвор, подобро тој него некој недужен шо ќе го акне со кола.

Кина и глобална политика е друга тема, исто ме мрзи ....

(за последниов пасос) Да важи, баш така е, во германија за рекнострукција на раскрсница има треабат 12 месеци, инфраструктура направиле, па закон донеле. :D
Исто како за Скопје ќе те прашам, да не си бил ти во некоја друга германија?

+ индиректен ad hominem, да бидеме пак педантни. 1.9tdi е најдобриот погонски агрегат произведен од VW (за масовна употреба), и во топ 3 во историја на авто. индустрија.
(и не возам дизел, ни пак некад сум возел)

Ајт, терај.

Нормално ќе те мрзи кога ти снема аргументи. Лесно е да се глуми кооперациски филозоф. Глеам зачленет си од 2008 година и за 18г. имаш едвај 190 поста. Ме чуди што толку те дирна да излезеш од нафталин и да се потрошиш на темава. Во однос на аргументи, тоа што викаш дека "ќе си го бутка по тротоар" a по коловоз нема да вози само кажува дека едноставно не сакаш тротинети во било која форма и издание. Што друго не сакаш кога веќе правиме желботека на темава, едни почнаа точаци не сакаат, други не сакале 3 слободни ленти, трети гумени бомбони. Ако је бал нек је маскембал.

А тоа за 1.9 TDI само потврдува дека точно те прочитав на која банда припаѓаш со сфаќања. Никој не го нападна Тадеј дека е добар или лош мотор, пак и тука релативизираш, но 1.9 Тадеј е мотор кој официјално престана да се произведува 2008-ма година и не, не се вози кај нас затоа што бил 1-2-3 место и "коска" туку затоа што толку ни е чергата тука. Али балкански его трип, не возел 1.9 тадеј пошто нема пари за нова кола туку пошто бил најбољи, новите не чинеле, не можеш да заебеш кооперација балканец така лесно..

Последна промена:

Popay

hello world
21 декември 2008
193
86
Нормално ќе те мрзи кога ти снема аргументи. Лесно е да се глуми кооперациски филозоф. Глеам зачленет си од 2008 година и за 18г. имаш едвај 190 поста. Ме чуди што толку те дирна да излезеш од нафталин и да се потрошиш на темава. Во однос на аргументи, тоа што викаш дека "ќе си го бутка по тротоар" a по коловоз нема да вози само кажува дека едноставно не сакаш тротинети во било која форма и издание. Што друго не сакаш кога веќе правиме желботека на темава, едни почнаа точаци не сакаат, други не сакале 3 слободни ленти, трети гумени бомбони. Ако је бал нек је маскембал.

А тоа за 1.9 TDI само потврдува дека точно те прочитав на која банда припаѓаш со сфаќања. Никој не го нападна Тадеј дека е добар или лош мотор, пак и тука релативизираш, но 1.9 Тадеј е мотор кој официјално престана да се произведува 2008-ма година и не, не се вози кај нас затоа што бил 1-2-3 место и "коска" туку затоа што толку ни е чергата тука. Али балкански его трип, не возел 1.9 тадеј пошто нема пари за нова кола туку пошто бил најбољи, новите не чинеле, не можеш да заебеш кооперација балканец така лесно..

Момак, разговараме за тротинети на јавен форум , не се решава судбината на Галактичката Империја .... не се нервирај
Незнам, твој став е дека ако се направи 500км точак/тротинет патеки, народот ќе се понаша како германци ? Детски и наивно ... убаво реков си живееш во некое ѕвоно
според ова шо го пишуваш последниве 5 поста.

Шо има везе кога сум зачленет, пак ад хоминем? По кој пат? до сеа 100 пати има навреди кон мене, еве јас нема да се спуштам на твое ниво и нема да те навредувам
Ме дирна пошо до сега 120 пати ќе ми улетале под кола, колеги/колешки се испокршија (види предходни постови), пријатели претрпеле трауми од камикази возење итн , со кои аргументи вози по коловоз, не му е лагодно на тротоар?
Извини, нека си тераат кај сакаат, коловоз не е за точаци и тротинети.

Незнам како да ти објаснам дека дизел не сум возел ни ќе возам ни ми е гајле кој вози и каде и на кој му е чергата ваква или онаква.
Ни дали ХЕВ тојота била подобра од незнам шо итн.

Де просветли ме ? На која багра припаѓам ? :D

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно