Таман си помислив дека конечно сваќам што се дешава во темава... за на крај @goranzoran со уште еден плот твист да ме извади од колосек.
Бидејќи по промена на штеќери, гасење пц и пуштање го подобрува проблемот.@steelseries зошто го пријавуваш во Сет лагот како квар, кога во старата тема утврдивте со @spiritBreaker дека десктопот и маусот се потполно исправни?
Уствари што е проблемот? Озбилно! Не ве тролам..
Ништо не ми е јасно.
Богами е те какви преваранти се. На мене одвај ми врнаа мобилен тел кој имаше физички квар уште вториот ден. Сакаа да го пратат на сервис па да чекам 25 дена. По кратко расправање ми ги врнаа парите. И претходно секогаш кога сум влегувал и купувал ствари понашањето им било ногу идиотско. Очигледно така ги обучуваат. Затоа веќе јок сетек.Проблем нема ама СЕТ се преваранти (најголеми), јас вака ја разбрав темава.
Бидејќи по промена на штеќери, гасење пц и пуштање го подобрува проблемот.
Заклучете тема @gokica @Fatal1ty_
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден