пробано е без никаков етернет кабел и драјвери, не помагаше, се менува цело време, иако никогаш не е прецизно барем дава повеќе смутнес во движење, најверојатно е до струјата во станот.Сум имал проблеми а и сеуште со сијалици и штекери кои пукаат, газдава од станов треба да си поправиПробај со мрежен кабел одстранет од куќиште кога ќе дојдеш дома, одвој го од другите кабли на страна скроз.
пробано е без никаков етернет кабел и драјвери, не помагаше, се менува цело време, иако никогаш не е прецизно барем дава повеќе смутнес во движење, најверојатно е до струјата во станот.Сум имал проблеми а и сеуште со сијалици и штекери кои пукаат, газдава од станов треба да си поправи
и кај мене менуваат (Као демек добри газди за без пари поправаат) а всушност треба да се смени цела инсталација со жиците... кај мене некој пукаат некој не работаат, и кога ќе се разбудам глеам "некој" сијалица пуштил WTF...хах истиот проблем и јас го иам со штекери и со сијалици менуваме на 2 дена како петарди пукаат осигурачи паѓаат...џабе вика газдата квази мајстори на братучед прв од втора жена син...има 70 год одвај гледа и го менува само штекерот (пластиката) еве бе готово...за 2-3 саати опет истоh:
Колега ајде дипломирај работа па стан ќе си купиш и ќе гејмаш после здравје за 5-10 годи кај мене менуваат (Као демек добри газди за без пари поправаат) а всушност треба да се смени цела инсталација со жиците... кај мене некој пукаат некој не работаат, и кога ќе се разбудам глеам "некој" сијалица пуштил WTF...
кај Спиритбрејкер, пробав без мауспад јер немаше тој, али изгледаше се во ред...
Овде неможам да играм губам smoothnes на маус и responsivness на игрите, многу побавно се се движи на 200+fps...
a баш луѓе зборуваат за ова дека е grounding issue.
аватарот ти одговара на ситуацијава со струјата хахахаахаахаДур го чекаш газдата купи си УПС и заврши си работа. Промена на инсталацијата изгледа ќе потрае![]()
Можи да објасниш каква процедура е таа?Стави на штекер без заземјување или исклучи го заземјувањето од постоечкиот.
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден