пробано е без никаков етернет кабел и драјвери, не помагаше, се менува цело време, иако никогаш не е прецизно барем дава повеќе смутнес во движење, најверојатно е до струјата во станот.Сум имал проблеми а и сеуште со сијалици и штекери кои пукаат, газдава од станов треба да си поправиПробај со мрежен кабел одстранет од куќиште кога ќе дојдеш дома, одвој го од другите кабли на страна скроз.
пробано е без никаков етернет кабел и драјвери, не помагаше, се менува цело време, иако никогаш не е прецизно барем дава повеќе смутнес во движење, најверојатно е до струјата во станот.Сум имал проблеми а и сеуште со сијалици и штекери кои пукаат, газдава од станов треба да си поправи
и кај мене менуваат (Као демек добри газди за без пари поправаат) а всушност треба да се смени цела инсталација со жиците... кај мене некој пукаат некој не работаат, и кога ќе се разбудам глеам "некој" сијалица пуштил WTF...хах истиот проблем и јас го иам со штекери и со сијалици менуваме на 2 дена како петарди пукаат осигурачи паѓаат...џабе вика газдата квази мајстори на братучед прв од втора жена син...има 70 год одвај гледа и го менува само штекерот (пластиката) еве бе готово...за 2-3 саати опет истоh:
Колега ајде дипломирај работа па стан ќе си купиш и ќе гејмаш после здравје за 5-10 годи кај мене менуваат (Као демек добри газди за без пари поправаат) а всушност треба да се смени цела инсталација со жиците... кај мене некој пукаат некој не работаат, и кога ќе се разбудам глеам "некој" сијалица пуштил WTF...
кај Спиритбрејкер, пробав без мауспад јер немаше тој, али изгледаше се во ред...
Овде неможам да играм губам smoothnes на маус и responsivness на игрите, многу побавно се се движи на 200+fps...
a баш луѓе зборуваат за ова дека е grounding issue.
аватарот ти одговара на ситуацијава со струјата хахахаахаахаДур го чекаш газдата купи си УПС и заврши си работа. Промена на инсталацијата изгледа ќе потрае![]()
Можи да објасниш каква процедура е таа?Стави на штекер без заземјување или исклучи го заземјувањето од постоечкиот.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден