Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Playstation 5

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29
Па мене ми го кажаа истото. Други луѓе на форумов пред 3 дена истото го пишуваа. Се јавуваме во галерија ти викаат не знам. Не може да се стигнати плејките а да не знаат кога ќе има на залиха и кога ќе може да се резервира. Не ги терав ја на facebook да објавуваат следете не за следната залиха ама тоа е веќе се откажав. Следна тура којзнае кога ќе биде и дали ќе може да се резервира онлајн или исто ќе биде како сега.

Sludge.Factory

Баниран/a
7 февруари 2014
1.225
1.901
Gostivar
ако испадне вака, масовни поплаки до сони дека нивните дистрибутери и застапници тука не си ја вршат работата и дека самите изиграваат скалпери и си ги чуваат за нив. Да беше друга продавница ќе имаше разбирачка, но главен дистрибутер и застапник, тоа е срамота. Сличново се случи со МСИ ги фатија како во некоја државичка главниот дистрибутер ги тргал картите, и после ги препродавале за повисоко.

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29
Ја до сега не сум слушнал дека продава некој ps5 поскапо зашто нема на залиха, али потегов на Галерија е катастрофа. Градиш бренд толку време и да засереш работа не разбирам. Разбирам дека има големо барање ама стај барем пола од пратката колку да имаш лице да кажеш дека се е резервирано. Вака проверуваме на секои 30 минути ко манијаци да не има нешто ново. Играње курташак е ова ништо друго

gdamjan

poweruser
3 април 2008
4.056
3.493
Скопје
damjan.softver.org.mk
gdamjan's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 Pro 4650G / Cooler Master Hyper 212 Black
Motherboard
MSI MAG B550m Mortar Wifi
Storage
NVME: 1TB AData XPG SX8200 Pro / HDD: 2x 2TB Toshiba P300
PSU
Gigabyte G750H
RAM
G. SKILL Ripjaws V Series 2x 16GB / DDR4 3200Mhz/CL16
Video card
Vega 7 on APU
Case
Bequiet! PureBase 500
Mouse
Logitech MX Anywhere 2S
Keyboard
ThinkPad USB Keyboard With TrackPoint (sk-8855)
OS
Arch Linux
А вие што сте другарчиња со Галерија да им кажете да стават online плаќање, за „шопинг од дома“ треба да одам до банкомат да вадам 20000мкд.

VerGer

poweruser
9 ноември 2016
2.026
1.841
Скопје
А вие што сте другарчиња со Галерија да им кажете да стават online плаќање, за „шопинг од дома“ треба да одам до банкомат да вадам 20000мкд.
имаш опција да платиш онлајн со картичка преку страната .. не е ваљда да ја тргнале? имам неколку нарачки купено (последна во септември).

crcic

lurker
2 април 2014
621
389
абе луѓе јас одам во галерија да купам втор контролер и прво тој што работи таму ме гледа како да сум влегол да му крадам, друго ми вика, абе оди у анхоч истите се поевтини, и навистина отидов во анхоч некој 300-400 денара беа поевтини. тоа ми беше прв и последен пат да влезам таму. постапката на вработениот се ми е кажа. е сега вие се буните дека ги чувале за пријатели. па нормално, ништо тоа не ме чуди.

јас реално се откажав од PS5, за мои пари никој нема да ме јебе, и се решив да купувам XBOX. Кога барам кој е најнов Xbox и гледам некој си XBOX-X барам каде го има да го купам, и тој никаде го нема. ааааа..... И сфатив, за твој пари кај нас секој може да те јебе. :)

И се откажав, сега за инат ке маам кирби на нинтендо ви.

Vrgood

hello world
20 јуни 2017
258
142
Кога барам кој е најнов Xbox и гледам некој си XBOX-X барам каде го има да го купам, и тој никаде го нема. ааааа..... И сфатив, за твој пари кај нас секој може да те јебе. :)

И се откажав, сега за инат ке маам кирби на нинтендо ви.
Ексбоксо е изеден, гејмпасо стоо.

Stefko

read-only
19 јануари 2016
25
18
Веќе се тука и се делат по луѓе, тоа е тоа..ваљда ќе почекаме после нова за нас обичните смртници

Mr.47

hello world
13 февруари 2018
206
150
Снема.

СЛеди едит :D

Стигнав до наплата, внесов податоци, и јер кретен не си купив. Заборавив дека имам интернет лимит ставено(намерно од моја страна) и го изедов немиен. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Кога пробав од ново со резервна варијанта, за мене остана .!. :D

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.510
3.117
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD