champagnepepe
Баниран/a
Нема да најдеш заменски scroll wheel. Купи си нов глушец.Дали некој знае можеби дали има и кој е официјален сервис за steelseries кај нас?
Нема да најдеш заменски scroll wheel. Купи си нов глушец.Дали некој знае можеби дали има и кој е официјален сервис за steelseries кај нас?
има на алиекспрес, ама не ми се чека месец месец дена и 5евра и кузнај дали ќе пасува.Нема да најдеш заменски scroll wheel. Купи си нов глушец.
има на алиекспрес, ама не ми се чека месец месец дена и 5евра и кузнај дали ќе пасува.
Фала ти во секој случај
Види во анхоч, тие продаваат steelseries. Но доколку не е купен од кај нив маусот, не знам дали ќе се нафатат да го поправаат.Дали некој знае можеби дали има и кој е официјален сервис за steelseries кај нас?
еден имав само стар неисправен, го отворив, ама не фаќа. Ако случајно има некој ве молам пишетеРаскомадај стари глувци. Многу тркалца може да фатат.
Види во анхоч, тие продаваат steelseries. Но доколку не е купен од кај нив маусот, не знам дали ќе се нафатат да го поправаат.
Купи си нов глушецеден имав само стар неисправен, го отворив, ама не фаќа. Ако случајно има некој ве молам пишете
Мислењето е автоматски споено:
Од кај нив е купен, се јавив, ми рекоа да го однесам на сервис, ќе побарале од доставувачот дали има.
Ќе се изначекам, а башка и го отворив, со тоа и гаранцијата му ја уништив.
Ако си завршам работа сам би било подобро и побрзо.
Дечки, чисто информативно. Го однесов глувчето растурено во Анхоч во сервис. Го примија и ми рекоа дека ќе се потрудат да го средат. Денес ми се јавија бев да си го земам, поправено еДали некој знае можеби дали има и кој е официјален сервис за steelseries кај нас?
Де ве молам препорачајте „гејмерски“ маус за синот (10 години)
Јас не сум влезен во тој филм на мауси со шљокици и кои светат на разни начини.
Јас, пошто неопитен, веднаш се закопав во Logitech G502 Hero, G402 и терам неконтролирано нагоре.
Неговите преференци се, треба ли уште еднаш да кажам, да свети и да биде гејмерски. Тој дете а јас блажено неинформиран.
Спасувајте!
И не мора да е до толку скап
Гледам и A4 ама искрено не знам на каде терам.
Ако не ти е скап G502 е одличен избор. Последен што сум го купил и сум презадоволен.Де ве молам препорачајте „гејмерски“ маус за синот (10 години)
Јас, пошто неопитен, веднаш се закопав во Logitech G502 Hero, G402 и терам неконтролирано нагоре.
Неговите преференци се, треба ли уште еднаш да кажам, да свети и да биде гејмерски. Тој дете а јас блажено неинформиран.
Спасувајте!
И не мора да е до толку скап![]()
Де ве молам препорачајте „гејмерски“ маус за синот (10 години)
Спасувајте!
И не мора да е до толку скап
А овие А4 Tech ги бива ли?
Не дека ми е скап (а и скап е) G502 ама сеуште му е рано да поседува маус од таков калибар. Ги гледам сите ама не можам да се одлучам.
Поклон за роденден треба да биде.
Logitech G102. Има ерѓебе, 1500 денари е, топ маус all around. Јас таков иам за малиот (8 години) не ми ги чепка моите. Тамам е за мали раце.
не се тоа што беа веќе, ни приближно. Г502 не мора, ама Г102 може да му се дозволи, или viper mini ако полесен маус треба. И двата се убави, солиден РГБ, квалитет гарантиран.
Иста крвна група сме
Ќе му го предложам
@dekomote @Steam.
Тој ги одбира овие
и овој
(ваљда дека има дупчиња, кој го знае)
Иначе од овие кој?
G102, G302, G300S
Или речете „Flegma не мрси муда и оди купи го тој и тој до 3000 денари и ајт таму“
[edit]
Ама сепак остава последен збор да кажам јас. Затоа комплицирам..
Нека проба на рака, големки се овие, поготово тој а4. Затоа ти го препорачав г102 пошо е така добар ентри левел, ем амбидекстрозен ем не многу голем а се носи со скапиве по сензори и срања.Иста крвна група сме
Ќе му го предложам
@dekomote @Steam.
Тој ги одбира овие
и овој
Иначе од овие кој?
G102, G302, G300S
Или речете „Flegma не мрси муда и оди купи го тој и тој до 3000 денари и ајт таму“
[edit]
Иста крвна група сме
Ќе му го предложам
@dekomote @Steam.
Тој ги одбира овие
и овој
Иначе од овие кој?
G102, G302, G300S
[edit]
Всушност А4 маус купив некаде 2008-ма година како привремено решение откако Мајкрософтот ми правеше дупли кликови.Со години користам А4 мауси
Иста крвна група сме
Ќе му го предложам
@dekomote @Steam.
Тој ги одбира овие
и овој
Иначе од овие кој?
G102, G302, G300S
[edit]
Дали некој знае можеби дали има и кој е официјален сервис за steelseries кај нас?
Супер за споделеново искуство. Јас имам corsair m65 pro шо освен ситен проблем со скролот шо сам го средив (цела серија има таков глобален проблем), глувчето е буквално тенк. Веќе скоро четврта година е кај мене и ме служи одлично. По потреба тегчиња ставам, и иако размислувам за logitech g502 hero, мислам дека уште 2-3 години ќе тера ко ништоОва сега го гледам, друже за жал Steelseries се едни од најнеквалитетните периферни уреди кои може да ги купиш (зборуваме согласно цената).
Имав следно од нив:
Значи од нивното мото BUILT LIKE A TANK се дааааалеку. Јас преминувам пак на Logitech (не сум веќе толку гејмер) иако ме разочараа во минатото со фалични MX Performance и K800...
- Rival 3 - рикна скролот исто како кај тебе, мислам имаше и некој двоклик
- Arctis 3 - по 1.5 години користење се скрши пластиката за глава
- Steelseries pad - океј овде по 3+ години почна да се распаѓа, не е нешто страшно. Ама пак на Razer се шиени на страните и издржуваат повеќе
- Apex M500 - тестатурава имаше проблем со осветлувањето и копчиња престануваат да регистрираат
- Apex M750 - тестатурава сеуште ја имам, се е ок освен што се излижаа главните копчиња целосно (WASD, space) и морав да нарачувам заменски. Ова не ми се случило досега на ниедна тестатура
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден