Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Paypal -vadam pari

macki

read-only
11 февруари 2018
3
0
Здраво дечки,имам конкретно прашање во врска со плакање преку пејпал односно треба да платам 10еур на човек во Босна па ме интересира колку би изнесувала провизијата за тие пари што би ми ги земале од пејпал (да уфрлам повеке) бидејки кај него на сметка треба да легнат точно 10еур.Поздрав.

GreenRoot

user
1 октомври 2011
1.042
1.012
Охрид
mvpring.com
GreenRoot's setup  
Processor & Cooler
i5 4200U
Storage
Samsung Evo 850 240gb
RAM
8GB
Video card
AMD 8670m
Monitor
15,4''
OS
Windows 7 Home Premium
Здраво дечки,имам конкретно прашање во врска со плакање преку пејпал односно треба да платам 10еур на човек во Босна па ме интересира колку би изнесувала провизијата за тие пари што би ми ги земале од пејпал (да уфрлам повеке) бидејки кај него на сметка треба да легнат точно 10еур.Поздрав.
Поради ситуацијава со ковид19 пејпал не зема провизија периодов.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

macki

read-only
11 февруари 2018
3
0
Поради ситуацијава со ковид19 пејпал не зема провизија периодов.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Колку што разбирав парите ке му стигнат фул (10еур) а нема провизија поради ситуацијава...Меѓутоа пошто се работи за месечна претплата колку би била провизијата понатаму во нормални услови т.е кога ке се смири ситуацијава со короната.Фала и поздрав.

macki

read-only
11 февруари 2018
3
0
Пушти му однапред пари за повеќе месеци.

:);)
Така е, држи вода муабетот ама кога се работи за услуга што може да ја прекине уште утре некако и месец дена ми се многу па затоа секако дека ке останам на месец за месец е сега ако има некоја стандардна тарифа од-до на пејпал убаво би било да се знае мислам дека и на другите добро би им дошла информацијата.
Еве едно корисно инфо со провизии за сите што сакаат да работат преку вестерн унион
Western Union трансфер на пари

goranzoran

poweruser
21 јануари 2011
3.316
2.808
скопје
Еве ти провизии за босна

goranzoran

poweruser
21 јануари 2011
3.316
2.808
скопје
Замена за payoneer тука.
Само 5% провизија за трансакции над $400.
Исплата нареден работен ден (секако со претходна најава) во кеш или на трансакциска, по ваша желба.

Последна промена:

CokeZone

hello world
27 декември 2015
115
82
Ти благодарам за услугата, професионален како и секогаш. Се најавив претходно, следниот ден одма кешарац на рака. Поздрав :)

iMan

read-only
1 септември 2009
42
2
Ви благодарам на услугата, се беше завршено професионално и коректно од ваша страна. Пријатно ме изненадивте. :)

AfterMaxify

hello world
18 септември 2012
208
167
Уште 2 успешни трансакции исплата на paypal и крипто, секогаш точно и на време.

ven0m

read-only
17 декември 2018
9
14
Да го пофалам и јас, сигурен и професионален, денеска завршивме трансакција. Поздрав:)

DrMTR

senior
27 март 2014
7.953
8.451
Знае да го снема, па повторно се појавува. Веројатно е надвор од државата. Ке се врати, без гајле.

Tommy P

hello world
4 април 2011
105
108
Се гледа ли некој со дечково? Гледам пред 10 дена последно бил онлајн на форумот, а телефонот не му звони воопшто.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно