Antonij132
read-only
- 11 април 2020
- 4
- 0
Која картичка од македонските банки може да прима од пајпал и дали може воопшто,и кое друго чаре како регистрирате акаунти во словенија итн ве молам за помош
Никоја, никоја, никоја!Која картичка од македонските банки може да прима од пајпал
Не може, не може, не може!дали може воопшто
Нема чаре, нема чаре, нема чаре!кое друго чаре
Која картичка од македонските банки може да прима од пајпал и дали може воопшто,и кое друго чаре како регистрирате акаунти во словенија итн ве молам за помош
Jas ja koristam ovaa metoda za drzava Slovenija raboti metodov mnogu odamna, i uste ke raboti. toa ni e edinstven nacin za segaЈас сум повлекувал во НЛБ Тутунска во неколку наврати суми од по стотина евра. Зимаш Visa картица од кај нив и на PayPal ставаш твоја МК адреса само земја Словенија. Финтава е многу стара, не знам дали уште функционира, последен пат извадив пред некои 6-7 години.
Aко ти е за озбилно вадење имаш тука членови на форумов што вадат за мала провизија.
Dali e sigurna ovaa opcijaJas ja koristam ovaa metoda za drzava Slovenija raboti metodov mnogu odamna, i uste ke raboti. toa ni e edinstven nacin za sega
Mislam deka limitot e na 1500 USD ama ne sum siguren dali mesecno ili godisno ne znam tocno najverojatno e mesecno, ne e bash najsigurna opcija bidejki mozat da pustat verifikacija na accountot kade sto treba da im dokazes deka si drzavljanin na Slovenija.. ama jas eve 5-6 meseci go Koristam transakcii 150+ evra i nisto ne primetile. za najsigurno odma gi vadam parite gi prefrlam na karticka od NLBDali e sigurna ovaa opcija? do kolku e limitot?
imas otvoreno devizna smetka ili moze i so obicna da primar pari?Mislam deka limitot e na 1500 USD ama ne sum siguren dali mesecno ili godisno ne znam tocno najverojatno e mesecno, ne e bash najsigurna opcija bidejki mozat da pustat verifikacija na accountot kade sto treba da im dokazes deka si drzavljanin na Slovenija.. ama jas eve 5-6 meseci go Koristam transakcii 150+ evra i nisto ne primetile. za najsigurno odma gi vadam parite gi prefrlam na karticka od NLB
Те молам детално објасни ми како треба што треба заш сум јас неписмен човек чекор по чекорJas ja koristam ovaa metoda za drzava Slovenija raboti metodov mnogu odamna, i uste ke raboti. toa ni e edinstven nacin za sega
Пробувам да верифицирам дебитна не ми дозволува, некој со сличен проблем?Mоже на обична. Сега побарав, последен пат во 2015-та сум повлекол, вака изгледала трансакцијата. Изгледа PayPal автоматски прави конверзија во денари затоа не треба девизна.
Погледнете го атачментот 98708
Се најавив некако, после најавувањето ставив потврда преку СМС и сега не ми стигнува СМС и повторно неможам да се најавам.Деновиве пробувам да се најавам но неможам, Sorry, we couldn’t confirm it’s you.
Ресетирав пасворд на неколку пати но повторно истото.
Некој со ист проблем?
Испратено од SM-N975F преку IT.mk форум апликација
Пробувам да верифицирам дебитна не ми дозволува, некој со сличен проблем?
We are sorry, this seems to be a problem adding money to you account.Што ти искача?
Мислам дека со Рајфазен банк може да ја поврзеш, барем така имам слушнато. После одредена сума барале доказ (сметка). Мислам дека Vivacom (мобилен оператор) има најефтина постпејд опција. Нивната сметка може да ти послужи како верификација.Темава има доста страници, па однапред се извинувам ако веќе некој го има одговорено ова прашање.
Ме интересира кој е процесот за ваѓање бугарски пејпал со бугарски пасош? Која бугарска банка е најдобра, дали треба да имам некоја бугарска сметка подоцна за верифицирање ако ми побараат (сметка од струја, телефон), како да ги повлечам парите во нашата ни земја, данок колку се плаќа итн.
Фала ви многу
Реално ако ти стигнат пари а си работел од дома тоа мора да се пријави. Па макар и да стигнало со вуду магиите за Пејпал...
аФтоматски трансВер!
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден