Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Парфеми

Скоти

user
15 октомври 2013
1.280
2.361
sedley.jpg naxos.jpg

Додадени уште 2 парфеми во колекцијата
Xerjoff Naxos
- нивниот најпопуларен парфем. Чудна мешавина на лаванда, мед и тутун. Машки мирис, заводлив, комплексен и сладок мирис. Мирис од кој се добиваат доста комплименти. Добра трајност и ок проекција. Не ми беше меѓу омилените никогаш али го најдов за добра цена и ќе му дадам шанса.

PDM Sedley
- освежителен и луксузен мирис. Предобро цитрусно минт отварање, класа машки мирис. Парфем за секоја прилика иако најдобро се покажува во лето. Магнет за комплименти од женската публика 100%. Трајност и проекција како за летен парфем е добра.

acikaaa

user
22 октомври 2018
1.203
1.221
Скопје
PDM Sedley
- освежителен и луксузен мирис. Предобро цитрусно минт отварање, класа машки мирис. Парфем за секоја прилика иако најдобро се покажува во лето. Магнет за комплименти од женската публика 100%. Трајност и проекција како за летен парфем е добра.
çmim? :D

Rilind

professional curtain replacer
26 февруари 2019
577
898
Само што ставив за проба, ова не би го кажал дека е парфем, мириса на средство за чистење од ДМ
Го имам истиот од пред една година и ми е потрошен помалку од 10% - парфемот е многу тежок и не е за секојдневно носење, но е парфемот ми е парфемот кој што ми носел најмногу комплименти. Со зреење станува многу попријатен. Трае 12 часа без гајле, а во алишта ако ставам 2-3 дена се мириси. Не е за секој, не е за било какво место, но би рекол дека е еден од најдобрите парфеми од Латафа, т.е имитација на Orto Parisi Megamare е.

Скоти

user
15 октомври 2013
1.280
2.361
royal.jpg roayl2.jpg

Amouage Royal Tobacco
Oва не е детски парфем. Не е ниту канцелариски, нити па летен, парфем што не можеш да го носиш за секоја прилика.
Amouage Royal Tobacco e озбилен, димасто сладок парфем со изразена тутунска нота. Експлозија од зачини, сладок, кафеав ликерест парфем, софицистиран пред се машки парфем.
За мене еден од најдобрите парфеми со нота од тутун. Нуклеарна трајност и проекција.
Challenging парфем.
Обавезно проба пред купување.

Последни огласи

На врв Дно