Ако мислиш на сампловите ги има ги продаваат по парфемските групи, некогаш и ми ги даваат гратис со купен парфем.Од каде може да се нарачуваат овие тестери?
ФбПарфемски групи на телеграм или некаде друго?
Изработката е стварно топ. Мада не е ефтин овај парфем, 3600 денари го платив. Ми стои ќе и го дадам на сестра ми, она сака вакви многу слатки парфеми.Се согласувам со твоето мислење. Благуњав парфем.
А за пакувањето, им нема рамен на арапите. Кога видов адџ профондо како беше спакуван, се изненадив. Сепак 100 евра чини...
Зимски е дефинитивно али јас планирам да го користам цела година нормално со внимателно притискање на спрејерот.^ парфемов е предобар за на зима, многу елегантен, малце некако како слабо да стоеше на мене, ама со оглед на мирисот може и не треба да трујам толку на парфемов. Не знам дали е за канцеларија, ама за излегување на некое убаво место ова е перверзија. Инаку не очекувајте некакви комплименти пошто парфемов обично ретко кој го „разбира“и не е нешто што некој ќе ти рече „еј убаво мирисаш што парфем користиш“. Ова е парфем кој е несекојдневен и препорачувам некој да си го прсне на себе и носи пред да купи цело шишенце.
Знам, сум го тестирал неколку пати, најнослив е од цела линија. Да излезе за добра цена ите како би го зел.Да си го земиш и EDP од Y. Двата се партали.
Особено после саат - два од кога си се прснал. Како поминува време , така вади подобар и подобар мирис...
И двата се свежи, цитрусни, сапунести, и двата траат долго на облека, marwa има емисија од 2 часа макс, додека kobra што е и нели специфично за rasasi hawas е со 5-6 часа емисија. И двата се ок за парите, marwa 2900 и kobra 2800 денари.Искуство, кој е подобар јас го имам едниот па како ти се свиѓаат ?
Може да ги набавиш тука од Fragrance.mk или zirafamall.mk инаку деканти на страната на фб парфемски клуб.Дали знаеш кој ги носи rasasi? Сакам да "мириснам" неколку различни видови.
Немам пробано, инаку да Atlantis е тоа што го напиша погоре одличен е.Кој сака мирис на лубеница, му го препорачувам French avenue - Atlantis Extrait . Јас се изненадив како е можно толку нежно и убаво да мириса. 2/3 часа јака проекција.
@architect Да не имаш земено/тестирано Lattafa Atlas? Спрема екс-ју фб групите, бил нуклеарна бомба, пријатен мирис, итн.
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден