acekorg
hello world
- 5 октомври 2010
- 414
- 673
Скапи се општо, и со попустот пак повеќе се исплати од fragrance.mk да купиш. Особено ако е со достава до дома, без тестирање.1. Еликсир, 20% на секој парфем. Важи само за онлајн нарачки..
Скапи се општо, и со попустот пак повеќе се исплати од fragrance.mk да купиш. Особено ако е со достава до дома, без тестирање.1. Еликсир, 20% на секој парфем. Важи само за онлајн нарачки..
Нови два парфеми додадени во колекцијата.
Creed Aventus absolu е една од најдобрите машки DNA што постојат. Има сличности доста со оригиналниот меѓутоа е пософистицирана, позрела и потрајна верзија на оригиналот. Цитрусно зачинско отварање кое после саат време преоѓа во слатко ружасти мириси за на крај да се смири во димасти и земјени ноти 10/10. Одлична проекција и трајност на моја кожа.
Amouage Reflection Man класика произведена пред 20 години. Софистициран, чист office safe парфем кој отвара со рузмарин и pink pepper и јас осеќам и нероли во отварањето. Како поминува времето се осеќаат цветни ароми на јасмин и ylang ylang . Dry down-oт е доста дрвенаст. Сандаловина и ветивер најмногу осеќам. Солидна трајност, одлична проекција на моја кожа.
Уште поубаво мирисаат!Ништо не разбрав, ама убаво звучи!
Ако си грд и најубајот да го стајш, џабе е.за вртење женски многу од парфемиве се промашај реално. Да си ги мирисаш по дома се ок, но да искочиш у јавност со нив ќе бегаат од тебе рибите. Све што ти треба е One Million EDT, Stronger With You Intensely, или Versace Eros EDT. Сум тестирал многу други, но некако освен за своја сатисфакција, за друго не се. Поготово Oud парфемите. На блиски исток само арапки ќе ти се лепат, овде ќе бегаат од тебе![]()
Ако си грд и најубајот да го стајш, џабе е.
Види, нам овие ни се за вртење шваљерки и милфици...за вртење женски многу од парфемиве се промашај реално. Да си ги мирисаш по дома се ок, но да искочиш у јавност со нив ќе бегаат од тебе рибите. Све што ти треба е One Million EDT, Stronger With You Intensely, или Versace Eros EDT. Сум тестирал многу други, но некако освен за своја сатисфакција, за друго не се. Поготово Oud парфемите. На блиски исток само арапки ќе ти се лепат, овде ќе бегаат од тебе![]()
...и то си држи вода.Ако си грд и најубајот да го стајш, џабе е.
Тоа е, брат. Ни тураат нас шо ќе најдат, да си го мамиме умот.брат, има разлика меѓу убави парфеми и хемикалии. Убав парфем трае со декади. Секој збори за убавите парфеми и ден денес. И кога ќе ги пробаш знаеш дека си пробал нешто добро. Вас што ви ги туркаат овие фланкери и други пролазни хемикалии и плаќате цело богатство, нез што да ви речам.
Dylan Blue имам 200мл шише и го користам буквално кога стварно не знам што да ставам.Решив да им дадам шанса на Versace, со надеж дека е потопло времето:
1. Versace dylan blue - мене ми мириса "тешко". Класичен плав парфем. За жал, кратко трае/проектира.(барем на моја кожа)
2. Versace pour homme - поубав и по свеж парфем од горниот. Слаба трајност, и се поздравувам со версаче.
3. Ysl myslf edp - Чудо од парфем. Преубав, специфичен, а богами и 5+ часа го осеќав. Одличен парфем.
4. Mont blanc legend spirit - Ништо не осетив. Не знам дали шишето беше полно со парфем или со вода. За три минути изветреа.
Парфемиве ти се утка скрос.за вртење женски многу од парфемиве се промашај реално. Да си ги мирисаш по дома се ок, но да искочиш у јавност со нив ќе бегаат од тебе рибите. Све што ти треба е One Million EDT, Stronger With You Intensely, или Versace Eros EDT. Сум тестирал многу други, но некако освен за своја сатисфакција, за друго не се. Поготово Oud парфемите. На блиски исток само арапки ќе ти се лепат, овде ќе бегаат од тебе![]()
Парфемиве ти се утка скрос.
Додуша да бегаат од тебе ако сакаш, јесте. Зависи за што ги користиш.
Stronger With You Intensely го купив баш кога бев короносан. Истиот момент кога купував парфемот го губев и мирисот. Единствен парфем што имаше мирис беше овој . Кога ми се врати мирисот ми се плачеше ....
Исто и за милионерче. По гнасна работа немам намирисано од поодамна...
Клаберот ќе ви каже све![]()
![]()
. Aбе iq-тест треба пред дозвола за поврзување на интернет.
Џабе татарите не викаат: Интернета зомбира ни младината.
Клаберски парфем . ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХХАХАХАХАХААХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХААХАХАХАХАХАХААХАХАХАХА.
Извини бате јас по мишка транс парти не се движам. Сеа сваќам зш ти требаат јаки парфеми. ХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХХХАХА.
Мишка транс парфеми аххаахаххахахахаххахаха.
Ценовен ранг? Ако си за арапи слабо ги познавам.Скоти дај 5 предлози за лето за цел ден. Барам свеж парфем. Без пудри и останати нежни работи.
Сега за сега, имам купено mango ice, ама планирам уште 2 да купам.
На пик за купување ми е armaf odyssey aqua. И уште еден, и доста е.
Pour Homme ми е омилен парфем и стварно штета кратко трае, а да знаеш најдолго ми трае на дуксерDylan Blue имам 200мл шише и го користам буквално кога стварно не знам што да ставам.
Pour Homme е преубав летен парфем, Оffice Safe али прекратко трае. Штета.
Тоа е, брат. Ни тураат нас шо ќе најдат, да си го мамиме умот.
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден