Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Noctua X Аsetek

FikanA

hello world
3 април 2025
194
244
Средe никаде...
Конечно Noctua најавија и нивното AIO али не е тоа што очекував..
Ова им е од тие партнер производи во партнерство со Аsetek, такашто не верувам дека освен вентилатори и покривка на пумпата нешто посебно смениле гледајќи дека имаат ограничено искуство во пумпи.
Сè уште сум во исчек за ладилникот што го имаа покажано со принцип на термосифон.
1779991650609.png 1779991623451.png 1779991672871.png

FikanA

hello world
3 април 2025
194
244
Средe никаде...
Зш бе така зборвиш?
Мислам дека кафените сега баш се во шема поради растот на куќишта со дрвени детали.
А и chromax. линијата сепак постои.

Ron26

poweruser
4 мај 2019
2.213
2.643
Зш бе така зборвиш?
Мислам дека кафените сега баш се во шема поради растот на куќишта со дрвени детали.
А и chromax. линијата сепак постои.

не знам, дизајнот општо припаѓа таму во 2008ма. Бојата е капак само. Едино ако си носталгичар и сакаш нешто ретро. Иначе еве го АИОто со феновите

Noctua-first-AIO-computex.jpg

jocoklavulanski

hello world
25 јануари 2025
134
190
Конечно Noctua најавија и нивното AIO али не е тоа што очекував..
Ова им е од тие партнер производи во партнерство со Аsetek, такашто не верувам дека освен вентилатори и покривка на пумпата нешто посебно смениле гледајќи дека имаат ограничено искуство во пумпи.
Сè уште сум во исчек за ладилникот што го имаа покажано со принцип на термосифон.
Погледнете го атачментот 162000Погледнете го атачментот 161999Погледнете го атачментот 162001
Знаеш дека маркетот е очаен/во изумирање кога Noctua и Asateк прават колаборација.
Мислењето е автоматски споено:

не знам, дизајнот општо припаѓа таму во 2008ма.
Естетиката на 2000тите моментално е во шема, Noctua има и црна варијанта на цел асортиман.
Термосифонот е едино нешо шо ме интересираше, ова погоре е нишо ново искрено...
First party верзија на нешто шо ние го правиме со години, на било кој AIO (освен на bequiet) ако си му додал noctua вентилатори го имаш ова погоре.
Ова е за оние Noctua тик ток билдови и нишо поише.

Последна промена:

FikanA

hello world
3 април 2025
194
244
Средe никаде...
не знам, дизајнот општо припаѓа таму во 2008ма. Бојата е капак само. Едино ако си носталгичар и сакаш нешто ретро. Иначе еве го АИОто со феновите

Noctua-first-AIO-computex.jpg
Околу дизајнот не се согласувам, има голем број на билдови со крем-кафен сетингот што си личат модерни. Али за вкус нема карање ;)
Термосифонот е едино нешо шо ме интересираше, ова погоре е нишо ново искрено...
First party верзија на нешто шо ние го правиме со години, на било кој AIO (освен на bequiet) ако си му додал noctua вентилатори го имаш ова погоре.
Ова е за оние Noctua тик ток билдови и нишо поише.
Се надевам дека нема да си се откажат од таа идеја, би сакал да видам до крај да ја избуткаат.

Ron26

poweruser
4 мај 2019
2.213
2.643
Околу дизајнот не се согласувам, има голем број на билдови со крем-кафен сетингот што си личат модерни. Али за вкус нема карање ;)

Се надевам дека нема да си се откажат од таа идеја, би сакал да видам до крај да ја избуткаат.

само за стелт билд, за друго не е.

FikanA

hello world
3 април 2025
194
244
Средe никаде...

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно