Otvori im gi postovite na FB i zabelezi 2024 i 2023 koga imaat isplateno pred praznici, nikogas, toa go pravea do 2022 ili 2021 ne sum siguren i posle naednas prestanaa i se vadea deka taka im bilo naredeno od PIOM.И текна и на НЛБ одамна, го прави ова веќе подолго време кога се празници. Го знам по мајка ми пошто прима пензија преку НЛБ.
E da, togas pustaa toa sakav da kazam, ama naednas prestanaa i vekje godina dve pustaat posle prvi, duri i za nova godina sega i lani pustija posle prvi
Пази само со тој пакет, бидејќи од 2026 ќе почнат да им наплаќаат 120мкд месечно (сметка, онлајн банкарство, смс инфо) и плус 200 денари картичка годишноOtvori im gi postovite na FB i zabelezi 2024 i 2023 koga imaat isplateno pred praznici, nikogas, toa go pravea do 2022 ili 2021 ne sum siguren i posle naednas prestanaa i se vadea deka taka im bilo naredeno od PIOM.
Znam jas bidejki imam polnomosno na moite stari koi primaat penzija vo NLB, ovoj mesec ke gi prefrlam na Halk bidejki imaat povolnosti so nekoj si Penzi paket koi go reklamiraat.
Мислењето е автоматски споено:
E da, togas pustaa toa sakav da kazam, ama naednas prestanaa i vekje godina dve pustaat posle prvi, duri i za nova godina sega i lani pustija posle prvi
Пуштаа сите банки во време на корона, демек мерка од владата и после го продолжија уште некое време после короната и си се вратија во "нормала"Otvori im gi postovite na FB i zabelezi 2024 i 2023 koga imaat isplateno pred praznici, nikogas, toa go pravea do 2022 ili 2021 ne sum siguren i posle naednas prestanaa i se vadea deka taka im bilo naredeno od PIOM.
Znam jas bidejki imam polnomosno na moite stari koi primaat penzija vo NLB, ovoj mesec ke gi prefrlam na Halk bidejki imaat povolnosti so nekoj si Penzi paket koi go reklamiraat.
Мислењето е автоматски споено:
Е така де, и така прв работен ден од месецот се исплаќа.Пуштаа сите банки во време на корона, демек мерка од владата и после го продолжија уште некое време после короната и си се вратија во "нормала"
Тоа важи само за млади, види слика атачмент. За други може само преглед на сметка а не и плаќање. Користам и јас апликацијата ама освен проверка на сметка и слично не може да плаќамИмаш со МиниКлик кој ти е бесплатно достапен кога веќе го имаш Лајт пакетот.
Затоа пишав првиот работен ден во месецот а не 1-ви календарски.Се зависи како ќe се погоди 1ви во месецот (дали е петок, празник и слично). Затоа некогаш е пред 1ви а некогаш после 1ви
Јас зборам за МиниКлик (она преку броусер) а не за мКлик пакетите (преку мобилен). Ако имаш Лајт пакет на мобилен, ќе можеш да користиш и миниКлик во броусер, а така ке можеш и да плаќаш некои предефинирани режиски трошоци со кои НЛБ има договор (струја, вода, телеком,...), нема плаќање кон секаде ниту па го реков тоа.Тоа важи само за млади, види слика атачмент. За други може само преглед на сметка а не и плаќање. Користам и јас апликацијата ама освен проверка на сметка и слично не може да плаќам
Можно е, вака е кај мене на web и мобилен , слики во атачмент. Не сум ги користел воопшто па незнам дали работаатЗатоа пишав првиот работен ден во месецот а не 1-ви календарски.
Јас зборам за МиниКлик (она преку броусер) а не за мКлик пакетите (преку мобилен). Ако имаш Лајт пакет на мобилен, ќе можеш да користиш и миниКлик во броусер, а така ке можеш и да плаќаш некои предефинирани режиски трошоци со кои НЛБ има договор (струја, вода, телеком,...), нема плаќање кон секаде ниту па го реков тоа.
Погледнете го атачментот 149909
Хм, интересна информација...Дечки, dev прашање. Дали некој го користел API-то на НЛБ NLB | Developer Portal
Искрено не ни знаев дека имаат, па ме интересира дали им е наменето и за физички лица или е за нешто фирми/правни?
Мислам дека со лимитот и пред ова можеше да се менува ... маркетингот јака работа, само сега ваљда го промовираатPrijatno iznenaduvanje iskreno
Ова само кога платата ќе ми стигнува со траен налог. Ако немаш пари на сметката види колкава камата ќе те репнат…Кога сме кај плаќање на режиски трошоци, најбезболно е истите да ги решите со траен налог.
Погледнете го атачментот 150210
Apliciranje za karticki nemase porano, na toa i rekov prijatno iznenaduvanje. Imase samo za kreditiМислам дека со лимитот и пред ова можеше да се менува ... маркетингот јака работа, само сега ваљда го промовираат
Не можеше ни лимит, во експозитура требаше да се оди.Мислам дека со лимитот и пред ова можеше да се менува ... маркетингот јака работа, само сега ваљда го промовираат
Тц, со лимитот ова го има година - две. Знам, бидејќи пролетта 2024 имам променето лимит на картица.Не можеше ни лимит, во експозитура требаше да се оди.
Кредитен лимит, не лимит за плаќање.Тц, со лимитот ова го има година - две. Знам, бидејќи пролетта 2024 имам променето лимит на картица.
Hahhahah menjajte iskoristuvajte do 14ti Juli posle ke e*at so provizii ahahahah PROMOTIVNOOPrijatno iznenaduvanje iskreno
Aх ок, моја грешка.Кредитен лимит, не лимит за плаќање.
Oti tolku frustriran? Skoro cela godina imas krediti “bez manipulativni trosoci”. Si gi mesate rabotite mnogu samo za da treskate gluposti.Hahhahah menjajte iskoristuvajte do 14ti Juli posle ke e*at so provizii ahahahah PROMOTIVNOO