123456
poweruser
Абе дава резултат, грешно користите, види на мојот пост.
Ја па мислев со идење ХХХХ ке ти се отвори све како сликата, мора рачно да ги пишуваш бројките цццц
Абе дава резултат, грешно користите, види на мојот пост.
Ја па мислев со идење ХХХХ ке ти се отвори све како сликата, мора рачно да ги пишуваш бројките цццц
Кое е најдобро решение за Nеtflix family share во моментов? Регуларно ми дава 12÷4=3€/month
Како овај Продадено - Netflix претплата (поделба на износ)
плаќа 5,95 a month наместо 12?
Која пиздарија треба да се примени?
Претпоставувам исто што прави и Google за да смениш држава на акаунтот и да го користиш тој Play Store. Мора картичката која ја внесуваш да е издадена во истата држава.Другари, да ве замолам за троа помош/Ум...
Пробувам да пререгистрирам акаунт за нетфликс во Турција, по истек на првиот бесплатен месец, со ВПН со све, ама не ми ги сака ни дебитните, ни кредитните картички, ниту од Македонија, ниту од ЕУ... пробав купив Gift card во Турски лири, ама ни тоа не сака, ми дава порака
Погледнете го атачментот 96424
Знае ли некој некое чаре или можеби тазе искуство? Благодарност унапред![]()
Претпоставувам исто што прави и Google за да смениш држава на акаунтот и да го користиш тој Play Store. Мора картичката која ја внесуваш да е издадена во истата држава.
Сепак само претпоставка, не сум имал искуство со Netflix, но знам дека на Play Store да смениш држава, е pain in the ass.
Купив акаунт колку за проба. Како да знам кој од четирите јузери е за мене? Или било кој да го отворам па ако се судриме со друг ќе треба да сменам јузер?
Купив акаунт колку за проба. Како да знам кој од четирите јузери е за мене? Или било кој да го отворам па ако се судриме со друг ќе треба да сменам јузер?
Бреј шо добра работа е ова, 4ца колеги делиме еден акаунт сите по 200ден месечно, не се осекја трошок за ова
па и он кажува за официјален акаунтА колку доаѓа ако плаќате 4 за официјален акаунт?
4ца плаќаме за еден, се фаќа нешо околу 200ден од човек, али дечкото на чиво име веке се води акаунтот секако си го користи и со нас и без нас, така да секој месец му даваме ние 3цата по 200че и сите сме пресреќни, акаунтот е официјален без VPN преку Турција и такви работи.А колку доаѓа ако плаќате 4 за официјален акаунт?