Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Мтел Македонија

godovic

hello world
5 септември 2007
339
392
Скопје
Дали има разлика помеѓу mSTART HELLO и xtraTALK M 700 ден
  • Во HELLO не пишува дека се вклучени SMS пораки
  • дали во двата пакети се префрлаат GB во нареден месец?

snowkit

hello world
21 август 2015
174
158
Mstart hello е само нова сим картичка со вклучени минути и интернет во период од 3 месеци,се xtratalkM e пакет.

Ts011

user
31 март 2020
1.422
1.073
Paketot 3m , so 5gb tie 700, i e istoto nesto

inaku informaciite se mejgu nas , nema kade da se prasa kontak centar kako od druga drzava da se , i samo za move i msat znaat po nesto

tonibec

read-only
29 декември 2024
16
26
Префрлив 2 бројчиња. Се е во ред. Се одвиваше брзо. За нецели 24ч од постпејд телеком на припејд.
Мрежата е добра, тестирав повик кон мтел германија, ми зеде пари, пишав емаил да ми ги вратат парите ни одговор ни ништо

Ts011

user
31 март 2020
1.422
1.073
Префрлив 2 бројчиња. Се е во ред. Се одвиваше брзо. За нецели 24ч од постпејд телеком на припејд.
Мрежата е добра, тестирав повик кон мтел германија, ми зеде пари, пишав емаил да ми ги вратат парите ни одговор ни ништо
Ne stavaj kredit, mtel zona ne im e sredena, so aktiven paket 6m, i so 0mkd na smetka / den zvoni 2 ne zvoni i taka vo krug, prijavuvajte povejke pati 073800010, spori se so resavajne problemi .....prijavuvajte od 08do16h, se ostanato 24/7 e kolku da se pozalite na drugata strana .....

Ts011

user
31 март 2020
1.422
1.073
Па нели беше решена Мтел зона пред некој ден? Како сега негогаш наплаќа некогаш не?
E taka randoom, den ne zema 2 zema i taka vo krug, kaj mene nema kredit i koga ne mozi vika nadopolnete za da se ostvari povikot, koga ne zema direkt si zvoni ....

kirev

senior
31 мај 2010
9.037
7.708
Па нели беше решена Мтел зона пред некој ден? Како сега негогаш наплаќа некогаш не?
Поретко зеза од порано. Порано редовно секоја недела барем еден ден. Сега на две и подолго :) Не ставам ништо па не наплаќа туку само ми вика да се надополни за да се ѕвони. Пошто за македонските повици не ми требаат пари (во пакет ми се), не ми пречи со нула денари да сум на сметката.

Ts011

user
31 март 2020
1.422
1.073
Abe do lani 1212,(lycamobile )ke ti se javat posle 10min, cekajne od 09do17h, ke si kazis makite potoa posle 2/3/4 dena ke ti se javat od London indiec so los angliski, kese razberis nekako... abe ovde Vucic-Tel , abe kobajagi na Makedonski im kazuvas a tamu kako da zvonis da poracas pizza,cirkuz edno kazuvas dr, ti odgovaraat ti vikaat nema toa problem kako taka prv prijavuvas....
Da nee OK brzinata na internetot ke se poremeti covek....
pozz od dojran

Атачменти

• IMG-faa05f2e7aaf89bd219fb55f59cb09b4-V.png
    IMG-faa05f2e7aaf89bd219fb55f59cb09b4-V.png
    130,5 KB · Прегледи: 35

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
859
Ееее, јас кога ви викав дека се ужас, а дека одма сѐ заборавивте зошто ви пуштија да се префрла интернетот следен месец, вие ме правевте луд. Ако, ако...

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
859
Ама што имам сега тука да замарам и да ти објаснувам, па не си МТЕЛ техничка поддршка...

kirev

senior
31 мај 2010
9.037
7.708
Taka mue ostaveno od lyca uste, koga ke zavrsi 12m, prodolzuvas mesec za mese ....odi na mtel app, najavi se i bidi uporen 073800010 potoa 3,
Бев во сити мол и одма ми дадоа заменски СИМ. Арно ама за плаќањето (на друг број) гледам дека е на месечно од 18.06 и изгледа повлекува од некоја картица (не можам да најдам која) а дечкото од сити мол ме убедува дека е годишен. Дали да се јавувам, дали само да платам и активирам годишен од апликацијата?!?

Последна промена:

Zokbt

read-only
13 ноември 2014
47
20
Бев во сити мол и одма ми дадоа заменски СИМ. Арно ама за плаќањето (на друг број) гледам дека е на месечно од 18.06 и изгледа повлекува од некоја картица (не можам да најдам која) а дечкото од сити мол ме убедува дека е годишен. Дали да се јавувам, дали само да платам и активирам годишен од апликацијата?!?
Rasprasaj se dobro zatoa sto mislam i da aktiviras godisen paket pak ke ti vlece i mesecen kako dopolnitelen paket

Ts011

user
31 март 2020
1.422
1.073
Ама што имам сега тука да замарам и да ти објаснувам, па не си МТЕЛ техничка поддршка...
.....ok
Мислењето е автоматски споено:

Javi se prasaj, ako imas povejke paketi bi trebalo vo app, da gi pojavuva, ako ne sakas da fugurira kartica, nadopopni na benziska i aktiviraj od app, ili so povik ...

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно