Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Мојот десктоп

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.200
www.aqtos.com
bgle6.jpg

Demonce14

hello world
20 октомври 2007
104
5
mypokemongames.com
D ќе можеш да оставиш линк од твојата сликата што ти е на позадина? Јас ја имам на плаво али не ми се допаѓа.

Фала однапред.
Поздрав.

filipvselena

poweruser
7 април 2007
2.934
193
D ќе можеш да оставиш линк од твојата сликата што ти е на позадина? Јас ја имам на плаво али не ми се допаѓа.

Фала однапред.
Поздрав.

Неверувам дека ќе ти остави бидејќи пред извесно време на една веб страна истата слика само со друг текст беше објавена и Д објави и тема за тоа(Беше навистина вознемирен).:lut2:

AMD_fan

poweruser
10 ноември 2007
3.646
139
Неверувам дека ќе ти остави бидејќи пред извесно време на една веб страна истата слика само со друг текст беше објавена и Д објави и тема за тоа(Беше навистина вознемирен).:lut2:

Оф топик:
Му беше украдено тоа логото "BE ORIGINAL" и затоа @D беше вознемирен, и со право. :bravo:

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.200
www.aqtos.com
Не ми беше мене украдена... тоа "Be Original" е превземено, јас го само малку едитирав.

Нема зошто да не ја оставам, еве го линкот.

Demonce14

hello world
20 октомври 2007
104
5
mypokemongames.com
Не ми беше мене украдена... тоа "Be Original" е превземено, јас го само малку едитирав.

Нема зошто да не ја оставам, еве го линкот.

Фала.

............
............

Што ќе ми е на мене логото, ако сакав јас ќе го зедов од другата слика што ја имам "Be Original" али плава боја е и со ова некако не идеше, затоа побарав таа на Д.

Поздрав.

Alexandar

poweruser
21 мај 2007
2.514
90
За Линукс - Линукс е, КДЕ Линукс, а која дистрибуција знае само авторот на сликата.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно