Misko6000
user
- 5 април 2015
- 1.128
- 1.003
исклучиво СамсунКДа се поправам, се поправа со нов телефон од друг бренд.
Sent from my MIX 2S using Tapatalk
исклучиво СамсунКДа се поправам, се поправа со нов телефон од друг бренд.
Строго самсук.исклучиво СамсунК
исклучиво СамсунК
Да му подвалат бе!го користат секој момент некој кога ќе се разочара од шаоми да му подвалат самсунг
го користат секој момент некој кога ќе се разочара од шаоми да му подвалат самсунг
Да му подвалат бе!
Им пикаат самсунг у пијачките![]()
Па доста такви моменти има после Андроид 11/MIUI 12/12.5 на Xiaomi Mi Note 10 Lite.
Не може да се крене кога некој звони, се укочува цел UI при користење Messenger, споро процесирање на слики and the list goes on.
Абе и јас бев Шаоми фан, па може и нареден телефон би бил Шаоми ако веќе не е Ајфон.Ете, уште еден Samsunk платеник.
Што подалеку од Андроид после ова искуство.
Абе и јас бев Шаоми фан, па може и нареден телефон би бил Шаоми ако веќе не е Ајфон.
Ама да препорачам на пријатели, другари не би. Секогаш софтверот е непредвидлив и не знаеш што те чека. Нешто ќе решиш со кастом ром, друго нешто ќе се мрдне.
А и нема секој време да чепка со кастом ром, далеку е од plug and play ова.Абе и јас бев Шаоми фан, па може и нареден телефон би бил Шаоми ако веќе не е Ајфон.
Ама да препорачам на пријатели, другари не би. Секогаш софтверот е непредвидлив и не знаеш што те чека. Нешто ќе решиш со кастом ром, друго нешто ќе се мрдне.
Ама немој сега вака колега, зарем и ти хејтер?
Од тие причини го пробав наједноставниот и најстабилен АrrowОЅ и се вратив на миуи. Камерата ми беше главна фрка. Не дека користам ја користам сток камерата ама може ќе се најде некогаш.А и нема секој време да чепка со кастом ром, далеку е од plug and play ова.
Стварно мислиш дека Ајфон од 60000 ќе е подобар неголи редми од 10000?Што подалеку од Андроид после ова искуство.
Стварно мислиш дека Ајфон од 60000 ќе е подобар неголи редми од 10000?
Шознам некако не ми е логично, или е?
Спомна некој уреди? Или оперативни системи?Стварно мислиш дека Ајфон од 60000 ќе е подобар неголи редми од 10000?
Шознам некако не ми е логично, или е?
Google Pixel ако го земеме во предвид има најубаво Андроид искуство, а се останато е своја приказна.Ајфон во поглед на софтвер се многу подобар избор од андроид поготово за флегшип постар од 2 години. А основата на секој смарт уред е софтверот, затоа без разлика на сите конкуренти епл ќе бидат прво место.
Испратено од ELS-NX9 преку IT.mk форум апликација
Спомна некој уреди? Или оперативни системи?
Не ти е логично пошо не си размислил/дочитал.
Шо е андроид во реченицава?Што подалеку од Андроид после ова искуство.
Шо е андроид во реченицава?
Веројатно не мислеше од андроид дa се префрлиш на Widows os, зато го спомнав apple.
Па види, без разлика ја што мислам во реченицата, Андроид е оперативен систем, не телефон.
Компарацијата не ти е валидна, не спомнав ништо за bang4buck а ниту пак конкретно шајоми версус ајфон. Земи flagships, спореди ги, софтверот на iPhone е подобар, или пак како што спомна погоре членот Google Pixel би можел да го ставиш во исто лонче, при што iOS ти е сепак по safe.
Првично нема споредба од моја страна, само споделив негативно искуство со Xiaomi уред, што не го прави прави рандом булшит. Може некој ќе земе во предвид дека не може да крене на повик пред да купи таков уред.Има тема IOS VS ANDROID дај не ја трујте оваа со рандом булшит
![]()
IOS или Android
Чекај чекај, дачи сеуште некој оправдува 1200 евра за телефон? Па и зборува македонски? Работава бика далеку посериозна одошто мислев, мора да се прогласи вонредна состојба. Wait, па веќе е вонредна состојба, погледнете ја државава и народов на што личи. Само ајфони, коцкарници и кладилници...forum.it.mk
Првично нема споредба од моја страна, само споделив негативно искуство со Xiaomi уред, што не го прави прави рандом булшит. Може некој ќе земе во предвид дека не може да крене на повик пред да купи таков уред.
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
PUMPA ELEKTRICNA EXTRALINK w/3 nozzles
530,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1031 ODIN 10W LED 400LM RECHARGEABLE BATTERY
720,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F14 SS-IPS, 1ms, 144Hz, 1920 x 1080, HDMI, DP
6.130,00 ден
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден