the_maker
poweruser
Понедељак.Во Hi.mk се веќе достапни на лагер ?![]()
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Понедељак.Во Hi.mk се веќе достапни на лагер ?![]()
„Ради реда и „да се види дека би го имале“ заемно се исклучуваат.не е на залиха. Или телефонов е ставен ради реда да се види дека би го имале?
Хај стор? Читај убаво, не селективно.Хаха, страницата на Poco Macedonia ја водат Хај Комуникации, т.е Хи Стор т.е мајкерот. Каква официјална продавница бараш ти незнам?
Епа зашо Анхоч јаде тролање во видот на ставен им е на страната ради реда??? Можеби ке ги имаат и они од понеделник...Понедељак.
Па ме интересираше зашто ги тролаш Анхоч дека го ставиле на страната а го немаат на залиха кога истата ситуација е и во Хај Стор....поправи ме ако грешамПоко е на шаоми бренд, ист третман. Нормално дека хај сторе ќе стои позади тоа, неможе друг.
Анхоч што прават е нивни проблем, тоа таму информирајте се.
Тешко мислам ентри левел, има ептен таму кинески производители, имаат џабалк цени.Да поставам едно оф топик прашање, планираат ли да склопат некое лаптопче со пристапна цена со некое i3 процесорче и некоја просечна графичка?
Актуелните лаптопи им се ПРО над 500 евра со i5-ки.
Европска цена од шаоми загарантирана е 329 евра,
Едит: после ќе се чудите шо се набавува од други продавници(али, гиарбест итн) ама џабе е. И овој маубет ќе пројди ко уау ти си хејтер имаме официјален претдтавник бла бла. Епа нека ви дуваат цени другари, шо да ви кажам
![]()
![]()
I toa solidna plastika. Nema i Jare i Pare.Пластика за 400 EU
Маска од али за 2 евраПластика за 400 EU
Ај па ако не од криптон за 100 еур да ни го направат во фабрика пошто ете ние македонците сакаме све џабе. После кој ќе плаќа за нов R&D и за нудење на врвни компоненти во таа цена? Можеби кинескиот претседател од свој џеп...Пластика за 400 EU

Xiaomi's Anti-Rollback Explained: How to avoid bricking your phone
Зошто, како, од каде, и поефтино да се купи?! Прочитајте па потоа одлучете си од каде ќе нарачувате и ќе ги трошите вашите пари. А и да знаете што поседувате, за да не си направите проблем со вашите нови Шаоми телефони.
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Еве три слики од продавачи на телефони на реклама5, една слика е од препродажба на телефон земен од Оператор на мобилна телефонија во Македонија, другата слика е од уред купен во Продавница за мобилни телефони во Македонија а третата слика е од телефон нарачан од АЛИ...И овие од хај такви се или салам?
Од Анхоч?
Од нептун?
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден