За мене имаш совет која мемориска би работела на редми 4 про?Треба да се преинсталира. Кој телефон е?
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
За мене имаш совет која мемориска би работела на редми 4 про?Треба да се преинсталира. Кој телефон е?
Хм, па некоја појака класа треба сите да работат. Еве инфо за типовитеЗа мене имаш совет која мемориска би работела на редми 4 про?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Redmi 5Треба да се преинсталира. Кој телефон е?
Знам дека е така, затоа што има нови процедури. Ако не го средат, носи го, ќе го направиме. Ми тешко умираRedmi 5
Искрено појма немам што имало на него,едноставно се блокира телефонот,и не сакаше ништо да се направи.
Ако не го средат сервисерите на анхоч,ке го донесам во Хи.Фала ти
Чекаме резултатиRedmi 5
Искрено појма немам што имало на него,едноставно се блокира телефонот,и не сакаше ништо да се направи.
Ако не го средат сервисерите на анхоч,ке го донесам во Хи.Фала ти

Имаше за 1ви АприлИма априлски новости за кога ќе го добиваме Редми ноте 5 (про)?
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Во право си, во реален живот зезав ентузијасти за Note 5За Ми А1 беше тоа![]()
Mi Account чува и префрла свеВо право си, во реален живот зезав ентузијасти за Note 5Ајде и јас да се приклучам во групата љубопитни во однос на периодот на добивање на Note 5 и секако ориентациона цена.
Исто така ме интересира дали има начин и програмче кое би ми овозможило префрлување на нов Xiaomi телефон со зачувување на сите подесувања? (зборуваме за сите сетинзи, апликации и слично) Нешто како зачувување конфигурациски фајл на едниот телефон и искористување на истиот на другиот телефон.
Додека си го палел случајно и Vol- си го задржал па во ФБ те стартувал.Едно прашање - МИ А1 купен од ВИП, цел ден на екранот ми стоеше FASTBOOT (ничим изазван) за потоа некако да го ресетирам и сам незнам какосе исклучи и профункционира. Што му бидна ?
веројатно прашува за префрлање сетинзи од друг телефон на Шаоми, можеби Mi mover би завршил работаMi Account чува и префрла свеи Mi Backup.
Додека си го палел случајно и Vol- си го задржал па во ФБ те стартувал.
Несакам да ја чекам 3 недели.Зш бараш во погрешни мобилари. Најдобра мобилара е Aliexpress, тука и да има ќе ти ја шиткаат 3 пати повеќе од реалната вредност.
Несакам да ја чекам 4-5 недели.
Епа тој ти е, лапај новМи се јавија од Анхоч и телефонот не се поправа,па ми понудија нов телефон ист таков Редми 5.
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден