Nikola100
poweruser
Можеш и два нови да му купиш сега- не е исто - филингот, возбудата ... Важно е тоа дека настанов е успешен и дека ќе има секој месец нов „гивавеј„ и форумов станува Се подобар и подобар.
За жал MX Master 3 нема да оди на продажба бидејќи надградбата ми дојде како кец на десетка а и многу кеиф ми прави самиот маус
Ако те јаде толку љубомора, да собереме пари, па тебе да ти поклониме за Нова година?Што додаваш сеа сол на рана...
Ако те јаде толку љубомора, да собереме пари, па тебе да ти поклониме за Нова година?![]()
Прав другар!Не за мене, за Октар ми е...јас не сум 1337 член и така.
Прав другар!Ама за Октар не собирам пари
![]()
Не го жалете октар. Тој е аристократија. Мастер МХ има 10тина парчиња по дома. Еден дедека руча, друг за во кола, трет само за да си тренира прсти додека му е досадно итн. Не заборавете дека има пет шест ајфони 13 и два три мекбука М1 Макс при рака во секое време.
И да му паднеше како награда ќе го подареше, најверојатно на Маша, тајлермкд или флегма.
Нарачан му е веќе за Нова Година, не е ок да чека до 1-ви Мај.Слушнав и дека за први мај ќе зимал иПхоне 13ПМ
На усб кабли од ајфони суше алишта на тераса.Не заборавете дека има пет шест ајфони 13
Сѐ има, само дрон немаНе го жалете октар. Тој е аристократија. Мастер МХ има 10тина парчиња по дома. Еден дедека руча, друг за во кола, трет само за да си тренира прсти додека му е досадно итн. Не заборавете дека има пет шест ајфони 13 и два три мекбука М1 Макс при рака во секое време.
И да му паднеше како награда ќе го подареше, најверојатно на Маша, тајлермкд или флегма.
Edit: Just kidding!
Е добра идеја за следниот гивавејСѐ има, само дрон нема![]()
Аха, ако сакаме да се одржува годишно...Дрон е добра идеја за следниот гивавеј![]()
После дронот мој предлог - Голф 8цаЌе си добие Октар сигурно во наредниве извлекувања
Е добра идеја за следниот гивавеј![]()
Тебе да ти се падне оваДечки, дечки... Не знам што си замислувате под терминот „дрон“, ама:
Погледнете го атачментот 107510
![]()
@Маша gave up the right to participate in the contestБрееееееј, абе нели недела е неработен ден и ден посветен на фамилијата? А вие го користите за кокодакање тука![]()
![]()
Али ок, убаво е вака некогаш да видиш што ти мислат луѓето и кои ти се прави другар(к)и!
Енивејс, ако има ДЈИ Мавик Мини 2 у нареден циклус, мислам дека пред влечењето треба еден список од луѓе кои би се откажале од влечењето во моја корист, за да ги зголемаш шансите за мене. И после со тој список идеме у кафана и јадеме и пиеме и сите од спиокот имат по едно (безалкохолно) пијаче од мене.
Брееееееј, абе нели недела е неработен ден и ден посветен на фамилијата? А вие го користите за кокодакање тука![]()
![]()
Али ок, убаво е вака некогаш да видиш што ти мислат луѓето и кои ти се прави другар(к)и!
Енивејс, ако има ДЈИ Мавик Мини 2 у нареден циклус, мислам дека пред влечењето треба еден список од луѓе кои би се откажале од влечењето во моја корист, за да ги зголемаш шансите за мене. И после со тој список идеме у кафана и јадеме и пиеме и сите од спиокот имат по едно (безалкохолно) пијаче од мене.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
Бесплатна достава
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден