1003 e центар плоштад или железничка?
Абе изгоре таа во центар
1003 Железничка
мене барачка нарачана крај на февруар ми пристигна пред недела дена, главен изговор на прпдавачот беше кинеската нова годинаШто се случува со нарачкиве? Во Март нарачани уште ништо нема стигнато...
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
чим е више во карпош нема што царини чуда, и да имало нешто, ќе имаш само уплатница со пратката што ќе треба да ја платиш на подигање.Имам пратка која од 22.05 стои во поштата во Карпош (1020) со забелешка "Vo Posta". Мало пакетче е, вредност нецело евро, така да сигурно не е за царини и такви работи заглавено.
Да се јавувам во пошта, да чекам уште? Некако нема да ми е по ќејф ако ја вратат пратката, а и тоа не е исклучено од можности.
ПС., немам намера да чекам известие дома. Поштарот за мојов реон е толку нестабилен што ми има носено известија ден-два пред да ја вратат пратката, со датум неколку дена стар, и пријавено е в пошта во неколку наврати.
Работата е што сум во Дебар Маало, и сите пратки досега ги земам од кај железничка. Се десило да ми прошетаат пратка низ цело Скопје ама на крај од таму ја земам.чим е више во карпош нема што царини чуда, и да имало нешто, ќе имаш само уплатница со пратката што ќе треба да ја платиш на подигање.
Отиди до пошта види си, најверојатно ќе ти ја дадат на шалтер ако е извадена од магацин позади за достава на адреса.
Јас би идел директ на {alter.

Погледнете го атачментот 75596
Не ми стигна картонче. Дали да одам да ја подигнам пратката или да чекам?
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
И мене вака ми стои од средата.Од Skopje PI 1004, ДО 1006 - CARINA
Ова ми стои, бидејќи цела недела се матка пакетот кај нив, а итно ми е, дали можам да отидам и на лице место да го царинам? дали ова 1006 е железничка или?
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден