superstarpizza
hello world
- 31 јануари 2015
- 52
- 41
Мислам дека Olight немаат АА челни лампи.
Zebralight е прав избор за AA лампа, меѓутоа не е многу далеку од цената на Petzl лампата. Секако ќе добиеш подобра лампа во целина но секако не спаѓа во евтина категорија.
Edit:
Гледав цени за Zebralight на nkon сега па налетав на ова, мислам дека е добар избор ако се решиш за нешто поскапо.
NKON | Armytek Tiara A1 v2 XP-L - Armytek flashlights - Flashlights
Пре би имал dedicated headlamp, a и Fenix PD35 e доста тeшка за на глава.@smole aлтернативно можеш и едноставно на стегач за глава да ставиш било која лампа која веќе ја поседуваш. На пример:
Elastic Adjustable Headband Belt Lamp Headlight Head Strap For 18650 Flashlight-in Bicycle Light from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
едит, пар фотографии од корисничките ревјуа:
![]()
![]()
![]()
Претпоставката беше дека имаш (помала) лампа со АА/ААА батерии.![]()
Варта или Панасоник алкални батерии од Кам ?
Колку лумени ти требаат?
Да не испадне дека сепак ќе ти треба лампа со 18650 батерија?
Здраво дечки...
Пофалби околу и ентузијазмот за лампи/батерии ...
Се надевам ке ја добијам потребната информација како и секакво мислење кое нормално е добредојдено околу избор на Батериска Лампа.
Потребна ми е Батериска Лампа за користење во планински предели во екстремни услови -20 - +40 сонце дожд снег и тн
Лампата треба да има бело лед осветлување и домет од 300 до 400 метри.
Напојување мин 2 а мах 3 батерии.
Модули не се потребни
Само да биде издржлива механички и да биде доволно силна за користење во Лов.
Секако доколку некој член има ваква лампа може одма да ме исконтактира или некое инфо каде во мк да купам.
Цена според мак буџет
Здраво дечки...
Пофалби околу и ентузијазмот за лампи/батерии ...
Се надевам ке ја добијам потребната информација како и секакво мислење кое нормално е добредојдено околу избор на Батериска Лампа.
Потребна ми е Батериска Лампа за користење во планински предели во екстремни услови -20 - +40 сонце дожд снег и тн
Лампата треба да има бело лед осветлување и домет од 300 до 400 метри.
Напојување мин 2 а мах 3 батерии.
Модули не се потребни
Само да биде издржлива механички и да биде доволно силна за користење во Лов.
Секако доколку некој член има ваква лампа може одма да ме исконтактира или некое инфо каде во мк да купам.
Цена според мак буџет
Дај бе јавно да видеме што препорачуваш!Имаш приватна порака со 2 предлога од мене, достапни одма.
Дискреција загарантиранаДај бе јавно да видеме што препорачуваш!
tnx
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден