Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Која видео стриминг платформа користите?

123456

poweruser
12 април 2013
2.068
1.592
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
Дечки, ова Amazon Prime нема ли unsubscribe опција? Не е можно толку да се ретарди и на таа пара да го кријат unsubscribe копчето.

Кликнав Try free trial, разгледав содржина, се разочарав и сакав одма да го прекинам ама ниеден опишан начин не работи.
Се изнервирав и го избришав payment method па сега за месец дена нема да има како да наплатат пошто друго чаре не гледам.

Најдов едно Unsubscribe копче у Help ама кога ќе го кликнам вика There is no Prime membership дрн дрн… ама има Prime membership.

Од мене ли најде тој Безос да краде… Имал некој ваков проблем? :D

амерички ли е овој прајм ?

пошто нашиот не е и е различен од америчкиот

acekorg

hello world
5 октомври 2010
413
672
амерички ли е овој прајм ?

пошто нашиот не е и е различен од америчкиот

Можно е да е ако ја гледаат адресата на амазон акаунтот… пошто адресата е dummy америчка за купување PS Store ваучери.
Мада по оскудната содржина веројатно локациски знаат дека сум во МК

Маша

user
24 април 2007
1.052
2.828
Да не знаете некој адон за Стремио што ќе ми филтрира наслови по стриминг платформа и освен во Discover и туку и во Library да може да ги филтрирам по категорија? Уште поубаво и по IMDB рејтинг (знам, аздисувам превише :)

Ги прашав овие АИ ботлињава, ама дрн дрн unofficial, безвезе муабети.

Инаку имам помешани чувства со ова Стремиово. Прво: Господ здравје да му даде на тој што го спомна; Другото: Мамето негово, пола книга не дочитав.

Trtka

Gaining Сало
11 април 2018
702
1.001
Да не знаете некој адон за Стремио што ќе ми филтрира наслови по стриминг платформа и освен во Discover и туку и во Library да може да ги филтрирам по категорија? Уште поубаво и по IMDB рејтинг (знам, аздисувам превише :)

Инаку имам помешани чувства со ова Стремиово. Прво: Господ здравје да му даде на тој што го спомна; Другото: Мамето негово, пола книга не дочитав.
Није лепо пцујети твојим годинама.

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.498
3.101
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Conti

Да се нашалиме. Уште сум на Netflix и HBO.

123456

poweruser
12 април 2013
2.068
1.592

Коди со платен дебрид/ умбрела адон е единствен што работи со имдб

123456

poweruser
12 април 2013
2.068
1.592

Маша

user
24 април 2007
1.052
2.828
коди е апликација,нема врска со стремио
Знам де... дали на Коди ти ги дава за филтер/сорт ми беше прашањето, а не само како инфо ко мене што ми ги дава.

Edit: OK, ги видов овде опциите за сетирање.

Последна промена:

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно