[email protected]
Gaining Experience
- 3 јуни 2009
- 698
- 83
Се знае ли кога точно треба да биде достапен во 2022 година HBO Max?
Знам дека ќе биде замена за HBO GO.
Знам дека ќе биде замена за HBO GO.
Се знае ли дали ќе важи со постоечки телеком пакети?
Буквално од нивната веб страна е исечокотКај ја виде објавава? На веб кај нив стои 5.99
Се знае ли дали ќе важи со постоечки телеком пакети?
Буквално од нивната веб страна е исечокот
HBO Max
Погледнете го атачментот 109422
Ваљда ова е одговорот.
Сега го отворам линот си стои 4.66 euro, на HBO Go e 5.99Да да ок, али викаат регистрација до 31ви а сепак на веб стои иста цена 5.99. Тоа ме интересираше да не има посебен линк за регистрација ама гледам истиот е.
HBO Max стартува со работа на 8 март со регуларна цена од 7 евра, од 8 - 31 март ако се регистрираш месечната претплата ќе ти биде 4,66 евра. Додека да дојде 8 март може да продолжиш да гледаш HBO GO за истата цена - 5,99 како и досега.Не се разбираме изгледа. Да, на линкот тука си стои 4.66. Но кога идеш да се „претплатиш“, те носи тука, и тука е 5,99.
Прашањето ми беше дека пишува регистрација до 31ви Март, мислев има негде друг линк со таа цена.
Да првично така те разбрав па мислев да не си отворил по грешка на HBO Go, а да не си приметилНе се разбираме изгледа. Да, на линкот тука си стои 4.66. Но кога идеш да се „претплатиш“, те носи тука, и тука е 5,99.
Прашањето ми беше дека пишува регистрација до 31ви Март, мислев има негде друг линк со таа цена.
Да, а после изгледа ќе ги мигрираат претплатите и сите постоечки ќе добијат попуст на 4.66.HBO Max стартува со работа на 8 март со регуларна цена од 7 евра, од 8 - 31 март ако се регистрираш месечната претплата ќе ти биде 4,66 евра. Додека да дојде 8 март може да продолжиш да гледаш HBO GO за истата цена - 5,99 како и досега.
Најверојатно ќе има, ако Дизни почне кај нас и Универзал, Виаком, Парамоунт со нивниот сервис ќе немаат право за емитување во МК. Нивниот локален контент ќе си остане како и Ворнер студијата, ова важи само за 3рд Парти контентот што им е.Да првично така те разбрав па мислев да не си отворил по грешка на HBO Go, а да не си приметил
Да, а после изгледа ќе ги мигрираат претплатите и сите постоечки ќе добијат попуст на 4.66.
Само ме интересира дали за сите држави ќе биде истата содржина, или ќе има ограничување на содржината според тоа од која држава се пристапува
Има и некој друг локализиран сервис што пишува цени во евра? Барем да има фуснота колку е во денари пошто и онака не може никако во евра да се плати.
Локализирани се овие? Имаат титлови и вакви македонски реклами?netflix amazon
Дечки, ова Amazon Prime нема ли unsubscribe опција? Не е можно толку да се ретарди и на таа пара да го кријат unsubscribe копчето.
Кликнав Try free trial, разгледав содржина, се разочарав и сакав одма да го прекинам ама ниеден опишан начин не работи.
Се изнервирав и го избришав payment method па сега за месец дена нема да има како да наплатат пошто друго чаре не гледам.
Најдов едно Unsubscribe копче у Help ама кога ќе го кликнам вика There is no Prime membership дрн дрн… ама има Prime membership.
Од мене ли најде тој Безос да краде… Имал некој ваков проблем?![]()
Не.Може Hulu во Македонија без VPN?
Дечки, ова Amazon Prime нема ли unsubscribe опција? Не е можно толку да се ретарди и на таа пара да го кријат unsubscribe копчето.
Кликнав Try free trial, разгледав содржина, се разочарав и сакав одма да го прекинам ама ниеден опишан начин не работи.
Се изнервирав и го избришав payment method па сега за месец дена нема да има како да наплатат пошто друго чаре не гледам.
Најдов едно Unsubscribe копче у Help ама кога ќе го кликнам вика There is no Prime membership дрн дрн… ама има Prime membership.
Од мене ли најде тој Безос да краде… Имал некој ваков проблем?![]()