Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Која игра ја плешаш во моментов?

Vektor666

hello world
25 октомври 2020
97
127
Мене ми се случуваше на сите игри посебно при алт-таб, но исто така и кога бев на Јутуб. Кога се вратив на таа постарата верзија, се врати како што си беше нормално. Така да би ти препорачал да ја симнеш таа верзија, таа е претходната „препорачана“. Па ќе чекаме наредна „препорачана“ верзија, што ќе надевам ќе биде наскоро бидејќи читав дека на многу игри има значајно подобрување во перформансите на таа проблематичната верзија.
Јас немам никакви проблеми на другите игри, само на CS2...

DACIA

hello world
5 јули 2015
153
243
Не сум ни стигнал до Фантом Сити - а незнам ни како - уште сум нуб у играва и се прилагодувам на оружја користење - хакови итн. Кракната ја земав.
Ако сакаш да ги извршиш сите гигс, сајд џобс, и главни квестови треба околу 70-80х по мое.
Па да се почни Phantom Liberty. Има премногу квестови, еден сум завршил и готово си мислам, и ете глеам лево "new job" :ROFLMAO:

mrmarko4fun

hello world
26 јули 2017
219
229
Куманово
По 15 мин играње го крашува драјверот комплетно па мора да рестартирам. Одкога ќе рестартирам си работи перфектно, но ако ја исклучам, и пак ја пуштам CS. Крашува по 15 мин... Исто и има артефактинг кога користам зум на AUG или SG553...
Вчера го пуштија како бета драјвер, би требало да се среди со оваа верзија

musicenthusiast

hello world
15 октомври 2021
187
266
Краток update. Вратив на 23.9.1 и немам никакви проблеми, Благодарам.
Патем 23.10.1 излезе пред некој ден, пробај го, би требало да ги имаш подобрените перформанси без проблемите од тој проблематичниот. Јас го инсталирав, ми нема закочено досега.

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.289
5.265
Скопје
hackitfree.github.io
Патем 23.10.1 излезе пред некој ден, пробај го, би требало да ги имаш подобрените перформанси без проблемите од тој проблематичниот. Јас го инсталирав, ми нема закочено досега.
Кажав јас. Го тестирав скоро во секоја игра 23.10.1 и супер си е...

Vektor666

hello world
25 октомври 2020
97
127
Кажав јас. Го тестирав скоро во секоја игра 23.10.1 и супер си е...
Е не знаев дека излегол, ќе го пробам, фала ви.

Vektor666

hello world
25 октомври 2020
97
127
Е не знаев дека излегол, ќе го пробам, фала ви.
Апдајт: Пак си крашува ама послабо, по еднаш дневно :), верувам дека ќе го решат проблемот наскоро. А сега за сега, ќе се вратам на стариот 23.9.1...

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.289
5.265
Скопје
hackitfree.github.io
daj link od kaj da ja simnam i sto finti treba?
Na mene mi bara od microsoft marketot da ja simnam pa na kraj ne startuvas
Ке симнеш оваа верзија Не треба да се инсталира - така како што си е се стартува ... АМА .. Прво...
Ке направиш Микрософт Акаунт лажен (ти ако сакаш и на твојот може да тераш ама да не ти го банираат е работата) и ке направиш Стим акаунт лажен.
Стим мора да е отворен пред да пуштиш и ја пушташ после играта од FH5Launcher.ехе - мени искача - се логираш и бираш онлајн или офлајн - , се логираш и тераш .

Последна промена:

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.289
5.265
Скопје
hackitfree.github.io
Заборавив да напоменам - Торент ке симнеш - поедноставно е и посигурно (не може да има грешки во фајловите.)
1697902740987.png
Микрософт акаунт и Стим акаунт ке направиш лесно со фејк имејл https://temp-mail.org/en/

Последна промена:

Pane24

Mariovec
31 октомври 2012
6.479
7.739
Скопје
www.facebook.com
Заборавив да напоменам - Торент ке симнеш - поедноставно е и посигурно (не може да има грешки во фајловите.)
Погледнете го атачментот 130728
Микрософт акаунт и Стим акаунт ке направиш лесно со фејк имејл https://temp-mail.org/en/
Од сношти па дури до сеа ја симнав играва.
Премногу upload имаше додека се симнуваше.
Screenshot_539.png
патем овоа ми го дава со отворен стим акаунт.

Последна промена:

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.289
5.265
Скопје
hackitfree.github.io
Од сношти па дури до сеа ја симнав играва.
Премногу upload имаше додека се симнуваше.
Погледнете го атачментот 130729
патем овоа ми го дава со отворен стим акаунт.
Микрософт акаунт помина пријавување ? Стим остави го отворен (не минимизиран) и треба игра да искочи на него игра Spacewar

1697907630628.png
Вака треба да изгледа..

Ако пак не сака да ја пушти отвори го линков во Chrome да се инсталира Spacewar steam://install/480

Последна промена:

Pane24

Mariovec
31 октомври 2012
6.479
7.739
Скопје
www.facebook.com
Микрософт акаунт помина пријавување ? Стим остави го отворен (не минимизиран) и треба игра да искочи на него игра Spacewar

Погледнете го атачментот 130731
Вака треба да изгледа..

Ако пак не сака да ја пушти отвори го линков во Chrome да се инсталира Spacewar steam://install/480
Добра е сеа , се стартува и оптимизира. Фала :)

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.289
5.265
Скопје
hackitfree.github.io
Добра е сеа , се стартува и оптимизира. Фала :)
Браво бе . (y)

Те бивало сепак за ПЦ . Јас мислев послабо се разбираш ( не мислев дека си баш нуб ) ама се случува и на поискусни да не успеат со кракови баратање ова-она. Треба да се чита - на руски има упатства - па превод , и пак може некој си "Microsoft Visual C++ Redistributable" да фали па не мрда играта..

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно