Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Која игра ја плешаш во моментов?

Anungunrama

hello world
5 февруари 2019
198
199
После изиграна Metro Exodus, почна да ме чеша старата краста и по четврти или петти пат се навраќам на S.T.A.L.K.E.R. , сите три дела со ред сега пак...

Никад нема да има пост-апокалиптична игра боље од Сталкер :) Освен двојката :)

Tobey

hello world
23 април 2017
211
48
Некој да ми прати торент во порака за ФМ 2020 :) не можам да најдам никаде

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.392
12.333
Скопје
androgaming.com
Division 2: Warlords of New York.

Мех, медиокритет. Нема ништо ново, 5-6 нови мисии некои нови механики со поени кој не го разгледав убаво (со тоа саатот на крај). Можда сега нуди повеќе енд-гејм контент ама пак е тоа тоа. Црвени, виолетови луѓенца со по еден жолт тек-тук и на крај појак жолт.

Освен ако тимот не ти е тотални ретардоси сигурно завршуваш мисија. Нема нови механики, би било убаво на пример да имаше повеќе фази во boss fight-от ама нема, тоа е тоа. Најинтересна (и најтешка) мисија останува онаа старата кај што треба да ги онеспособиш четирите ракети а те рокаат од сите страни.

И

Избришан член 42370

Гостин
Предлог за single player игра со максимум 30-тина сати што е ептен добра?

И

Избришан член 42370

Гостин
Black Mesa? Накај 13-14h е. Или пак кажи жанр па да препорачаме.

Секаков жанр може, само да има добра приказна, она што се веле на г'з да паднеш :) Black Mesa, поточно Half-Life 1 е имам изиграно на времето.

Што имам изиграно: Mass Effect, Dishonored, Far Cry 3, Witcher 3, Metro (освем последната).

Гледам доста NieR Automata е фалат, но ептен лош PC порт бил. Некој мислење да каже за оваа?

Deksa

user
9 февруари 2012
1.001
905
Секаков жанр може, само да има добра приказна, она што се веле на г'з да паднеш :) Black Mesa, поточно Half-Life 1 е имам изиграно на времето.

Што имам изиграно: Mass Effect, Dishonored, Far Cry 3, Witcher 3, Metro (освем последната).

Гледам доста NieR Automata е фалат, но ептен лош PC порт бил. Некој мислење да каже за оваа?
ЛОЛ! Одамна не сум сретнал ОСВЕМ :)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

G4M3R

user
26 јуни 2012
1.087
1.389

За Black Mesa, препорачувам наново да ја изиграш. Има доста измени(на подобро), плус последната мапа е друго ниво. Преработена е целата игра од 0.
Nier ја имам свртено на PC, но без gamepad не би препорачал да ја играш. На почетокот пробав со тастатура и маус, воопшто не одеше на таква игра. Други проблеми немаше ништо. Инаку не е портирана, официјално е пуштена и за PC.

Arabian

lurker
5 ноември 2013
717
458
90 ебани гига е. чекам да се спушти. Во меѓувреме читам типс за модот ама многу има. Инаку покана не ми стигна.
82.3GB e не лажи :D, ја симнувам и јас кога ке биде инсталирана ајде да направиме една партија

xhktw

x
2 август 2009
1.463
1.944
xhktw's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 5700X3D / Macbook Pro M4 14' 16/512
Motherboard
MSI B350 Tomahawk
Storage
Samsung 870 EVO 1 TB SSD
PSU
Gigabyte Odin 1200W PSU
RAM
G.Skill DDR4-3200 64GB
Video card
PNY 3090 24GB
Case
Logic Portos Case
Mouse
ROG Harpe Ace AimLab Edition
Keyboard
AK820Pro / Monsgeek Fun60 Pro / Custom 3D Printed
Monitor
34" MSI MAG342CQPV 100Hz / ASUS 27" ROG Strix OLED XG27AQDMG
OS
macOS Sequoia / Arch Linux

Разгледај ја Yakuza 0.

krashot

hello world
21 април 2013
179
120
Bitol, Bitola, Macedonia
krashot's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 3600
Motherboard
Gigabyte B450M-K