Ја купив ко излезе. Ја преиграв. Многу многу добра. Инаку цел серијал на Anno е многу добар, а ако не си играл досега ќе ти треба време да се навикниш бидејќи е во жанр сам за себе. Влечи инспирација од голем број различни типови на RTS игри но не се совпаѓа со ниедна досега.Ја има некој Anno 1800 играно? Не знам дали да ја чекам на торент или да ја купам од стор. Не сум играл претходните верзии па не знам дали вреди играва.
Не сум сигурен ама 1700 ја имаше бесплатно на ЕПИК пред некој ден. Прашај другар некој нека ти позајми акаунт, пробај така.Ја има некој Anno 1800 играно? Не знам дали да ја чекам на торент или да ја купам од стор. Не сум играл претходните верзии па не знам дали вреди играва.
Океј ме убеди, ќе ја земамЈа купив ко излезе. Ја преиграв. Многу многу добра. Инаку цел серијал на Anno е многу добар, а ако не си играл досега ќе ти треба време да се навикниш бидејќи е во жанр сам за себе. Влечи инспирација од голем број различни типови на RTS игри но не се совпаѓа со ниедна досега.
Мене ова ми е 4та Anno игра и досега најдобра испадна.
Инаку ова ти е мешавина од Sim City, Tropico, Age of Empires, Civillization + има елементи на дипломатија од други игри. Од сиве овие игри позајмува по нешто. Овој серијал е мнооооогу стар од '98. На секои 4 години отприлика излегува по една, а моментално 1800 е насредина од циклусот заедно со неколку DLC-a.Океј ме убеди, ќе ја земам![]()
Голем фан сум на Сим Сити, Age of Empires и на Civilization од скоро. Паралелно работам и игриве си вртат на друг монитор. Не знам како ама ете прв пат слушам за овој серијал. Од каде да ја купам?Инаку ова ти е мешавина од Sim City, Tropico, Age of Empires, Civillization + има елементи на дипломатија од други игри. Од сиве овие игри позајмува по нешто. Овој серијал е мнооооогу стар од '98. На секои 4 години отприлика излегува по една, а моментално 1800 е насредина од циклусот заедно со неколку DLC-a.
Инаку не ја купувај директно од UBISOFT (најскапа е таму).
Германци се овие, UBISOFT ги купи не се сеќавам кога. Ќе ти пуштам линк за сат-два за да ја земиш со експанзиите на попуст.Голем фан сум на Сим Сити, Age of Empires и на Civilization од скоро. Паралелно работам и игриве си вртат на друг монитор. Не знам како ама ете прв пат слушам за овој серијал. Од каде да ја купам?
Тоа е основната верзија само. @M.Pix најефтино што најдов е 40 евра COMPLETE EDITION на Epic Store (ги вклучува сите 6 DLC-a), а вреди да се земи целосната верзија.CD keys или g2a
Испратено од HRY-LX1 преку IT.mk форум апликација
На попуст е на Ubisoft store 20 евра алл ин, најевтина е таму ако не се лажам
Некој да не ја нашол Modern Warfare (2019). Не можам никаде да ја најдам валјда само онлајн преку BNET оди. Мора да се изигра со RT и HDR прелична е, а скапа е само за едно вртење да се купува.
No denuvo = free real estateHitman 3 cracked day 1 Lmaooooo
Hitman.3-CODEX.torrent
Hitman 3 cracked day 1 Lmaooooo
Само што овој вториот не е Никола.Има уште некој Никола да пише истово?
Само што овој вториот не е Никола.
Приметив, само што гарантирам л-то го има заборавено![]()
Он е мал...Има уште некој Никола да пише истово?
Meme nickname e,Приметив, само што гарантирам л-то го има заборавено![]()
Штета што оваа кракната верзија не може да се направи да ги импортира и другите левели од 1 и 2 бидејќи има апдејтиран енџин и нови ефекти (реј трејсинг ќе имплементирале со пач). За тие што сакаат цела трилогија да ја изиграат во најновиот енџин, ќе треба да ја купат оригиналната.
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
PSU 650W SEASONIC CORE BC ATX3.1, 80+ BRONZE, Black, 1Y65CBCRT3A10X
4.030,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден