nisto protv ig1 , daleko skraja neka ne e deka ja imam ili nekoj nema ili koj sto koriste ....ne e na pazarot tolku vreme da se testira kolkav i sto .sakav samo zabeleska ako nekoj se istrcuva deka provereno ima kapacitet na nogu polinja i chisto jas licno go zasakav android kako softer ..i plus go ima na nexus ..a procesoreo si kazuva sam za sebe ...edinstven na cel pazar .Qualcomm QSD 8250 1 GHz (laptopot star mi ima poslab )
za nokia simnuvam kapa ...top firma ako ne i najbolja generalno ..
ne e bitno sto sum koristil da ne kazesh pa se rasfrlam ....
sakav drugo da spomnam ...ama nema veze ajde edno golemo izivni ..nadevam se nema pogresno da me svanesh ...i toa e tocno koj sto si ima najdobro e za ukus ne se diskutira ...sakav samo da spodelam nesto
da se nadovrzam kamerata nekoj nesto bese spomnal ....so digitalen vakvi sliki nmam vadeno ....htc ...izgleda ke bide dobar konkurent na nokia
za nokia simnuvam kapa ...top firma ako ne i najbolja generalno ..
ne e bitno sto sum koristil da ne kazesh pa se rasfrlam ....
sakav drugo da spomnam ...ama nema veze ajde edno golemo izivni ..nadevam se nema pogresno da me svanesh ...i toa e tocno koj sto si ima najdobro e za ukus ne se diskutira ...sakav samo da spodelam nesto
da se nadovrzam kamerata nekoj nesto bese spomnal ....so digitalen vakvi sliki nmam vadeno ....htc ...izgleda ke bide dobar konkurent na nokia