Ако прашуваш за Blue Thunder-от:Дали и кај вас ги нема Sky Sports F1 UK и Sport Klub HD, или само кај мене е?
Да љепотане.КодиБалкан, колку што сфаќам, е плагин за канали од регионов и е бесплатен?
Дали е тоа српскиот Sport Klub HD? За преноси од F1 ми треба. За Sky Sports F1 UK знам дека ја имаше, редовно гледав F1 ама одеднаш ја снема.Ако прашуваш за Blue Thunder-от:
Sky Sports F1 UK ја имаше до пред околу 10 дена, викендов кога ја барав за преноси од Бразил ја немаше и неа и цела група канали од UK.
Sport Klub HD ја има во хрватската листа, во српската листа го нема тој канал воопшто од кога почнав да го користам овој сервис, скоро една година.
Дополнување, сега уклучив пак.
Од УК каналите повторно не можам да најдам ништо, а SKHD во хрватската листа е со назив Sport Klub Start HR веднаш после Арена Спорт каналите и пред останатите Спорт Клуб канали.
Не е само за регионов туку и многу светски канали има. A содржи и као некој стриминг сервис за филмови и серии, али ја тоа не користам. Зачлени се во нивната група ако сакаш, таму објаснуваат за све: Green RevolutionКодиБалкан, колку што сфаќам, е плагин за канали од регионов и е бесплатен?
Го стаив на 18.9 со BlueThunder и има преку 6000 програми , сите работат и сите филмови ги има не нормално , ако го остаам да не праи никаков update нема да имам проблем со губење на програми?
Дали е тоа српскиот Sport Klub HD? За преноси од F1 ми треба. За Sky Sports F1 UK знам дека ја имаше, редовно гледав F1 ама одеднаш ја снема.
И јас сум размислувал за истото некако ми нема поента да го даваат бесплатно.Кој им е рачунот на плагиниве како БлуТандр или Балкан…?
За ФаеН ми е јасно, плаќам за РеалДебрид, ама другово?
Ти држи вода муабетовМожеби шемата е прво да ве навлечат, па за година дена ќе се „монетизираат“?![]()
Кој им е рачунот на плагиниве како БлуТандр или Балкан…?
Од донации и спонзорства. Продаваат боксови и иптв листи.Кој им е рачунот на плагиниве како БлуТандр или Балкан…?
Веќе неколку години постои и функционира бесплатно, така што не е тоа.Можеби шемата е прво да ве навлечат, па за година дена ќе се „монетизираат“?![]()
Што е разликата помеѓу Blue Thunder и GreenLeia?
И што препорачувате од овие две?
Има некој во моментов проблем со Fen "No results" секогаш кога бирам филм или епизода?
Исчистив ќешод Tools на FEN, но проблемот остана.
Го користам на Андроид телевизор.
На Raspi со LibreElec не го јавува тој проблем.
Хахахах добра разлика.За почеток, ќе го посочам очигледното, бојата, Сино и Зелено. За останатите детаљи нека пише друг.
Ако ви се случи ова, треба мануелно да го апдејтирате плагинот И ДЕПЕНДЕНСИС. Потоа работи како што треба.
Синиот гром е за иптв додека зелената Леа е за филмови и серии, нема ТВ.Што е разликата помеѓу Blue Thunder и GreenLeia?
И што препорачувате од овие две?
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден