Не сакам да навредам никој ама голем дел од групава се искомплексирани нерди егоисти што се лечат со јадење трици за секакви работи и исмејување.
Ја брат ги ругам искрено ваквиве. Сите по ова групиве на ФБ глумат нешто, сите се у ваздух отидени. Само некои нови титули си додаваат до името..
Не лажи! Едвај чекаш да се зачлени Иљо па да јаде банани!Погледнете го атачментот 80530
Ок Иле, простено ти е што не знаеш.
Групата е затворена, мора да си во неа. Иначе се разви дискусија за ова.
Погледнете го атачментот 80529
Познавам еден од нив, Јане Тодороски ака Gigawatt, главен модератор/администратор е на електроника.мк форумот и доста паметен момак, и они ја испробаа политиката на ограничување и добија доста критики од соседните земји па и од нашата и го тргнаа тоа. Не дека го бранам де, чисто ете да се знае дека некој од искуство зборува.
Јане... ке го чуеш пред да го видиш! Сме спремале испити заедно, а и по малку сме пиеле, ама он нема баш мерка![]()
Во кафанаКај ја најде темата после 4 години жити мене ..
Во кафана
Не знам зошто секогаш мора да ругате некој ако пише на стара тема, поготово на ваква општа тема каде што не е "завршена дискусијата" ниту е outdated нешто. Не гледам никаков проблем.Кај ја најде темата после 4 години жити мене ..
одамна во 2017 кога барав компарации во врска со универзитети, така и се зачленив. Така ми стоеше 10 години во мирување потоа ги видов дека прават некои ит вести на youtube и ми текна дека ми е нешто познатоНе знам зошто секогаш мора да ругате некој ако пише на стара тема, поготово на ваква општа тема каде што не е "завршена дискусијата" ниту е outdated нешто. Не гледам никаков проблем.
Јас не памтам како завршив на форумов. Најверојатно читав некоја статија на IT.com.mk порталот па видов дека има форум. Oва е најверојатно накај 2010, па после неколку години тек се регистрирав.
Втората теорија ми е да не имаше некоја cross-forum драма со Badijala/eMagare и ИТ.мк па така да сум дознал. Ама ептен ми е матен тој период.
Еј, фала ти многу пеер(hardware.com.mk) имаа некој его-манијаци и хардвер ентузијасти кои забегаа со паметот
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден