Не сакам да навредам никој ама голем дел од групава се искомплексирани нерди егоисти што се лечат со јадење трици за секакви работи и исмејување.
Ја брат ги ругам искрено ваквиве. Сите по ова групиве на ФБ глумат нешто, сите се у ваздух отидени. Само некои нови титули си додаваат до името..
Не лажи! Едвај чекаш да се зачлени Иљо па да јаде банани!Погледнете го атачментот 80530
Ок Иле, простено ти е што не знаеш.
Групата е затворена, мора да си во неа. Иначе се разви дискусија за ова.
Погледнете го атачментот 80529
Познавам еден од нив, Јане Тодороски ака Gigawatt, главен модератор/администратор е на електроника.мк форумот и доста паметен момак, и они ја испробаа политиката на ограничување и добија доста критики од соседните земји па и од нашата и го тргнаа тоа. Не дека го бранам де, чисто ете да се знае дека некој од искуство зборува.
Јане... ке го чуеш пред да го видиш! Сме спремале испити заедно, а и по малку сме пиеле, ама он нема баш мерка![]()
Во кафанаКај ја најде темата после 4 години жити мене ..
Во кафана
Не знам зошто секогаш мора да ругате некој ако пише на стара тема, поготово на ваква општа тема каде што не е "завршена дискусијата" ниту е outdated нешто. Не гледам никаков проблем.Кај ја најде темата после 4 години жити мене ..
одамна во 2017 кога барав компарации во врска со универзитети, така и се зачленив. Така ми стоеше 10 години во мирување потоа ги видов дека прават некои ит вести на youtube и ми текна дека ми е нешто познатоНе знам зошто секогаш мора да ругате некој ако пише на стара тема, поготово на ваква општа тема каде што не е "завршена дискусијата" ниту е outdated нешто. Не гледам никаков проблем.
Јас не памтам како завршив на форумов. Најверојатно читав некоја статија на IT.com.mk порталот па видов дека има форум. Oва е најверојатно накај 2010, па после неколку години тек се регистрирав.
Втората теорија ми е да не имаше некоја cross-forum драма со Badijala/eMagare и ИТ.мк па така да сум дознал. Ама ептен ми е матен тој период.
Еј, фала ти многу пеер(hardware.com.mk) имаа некој его-манијаци и хардвер ентузијасти кои забегаа со паметот
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден