Astro
Illuminator
- 20 јуни 2012
- 9.718
- 15.305
Ова изгледа како оние Dell Optiplex машините што ги дававме донации во 2017-та година со Pentium D 945. Ама ова со хебла е корнато изгледа.
Ова изгледа како оние Dell Optiplex машините што ги дававме донации во 2017-та година со Pentium D 945. Ама ова со хебла е корнато изгледа.
Не со хебла, туку со пајсер.Ама ова со хебла е корнато изгледа.
Брате доста хаха има резервирано Никола 7090Николче ова 6090ката ли е, твојата?
Лепливи падови некои изгледа ... Сервисерот кога ја отварал се откорнале. Дали плочката неквалитетна - дали лошо залемени - И јас се чудам како си дозволил да му се деси ова.. А искусен сервисер на карти ..Зш мемориите откорнати?![]()
Kakvo menjanje na padovi druze, ako si ja zemal od pane toj nudi opcija da ti smeni padovi i pasta, so sekoe otvaranje samo kompliciras i pravis pogolem problem za na kraj da dobies 2-3 stepena razlika..Лепливи падови некои изгледа ... Сервисерот кога ја отварал се откорнале. Дали плочката неквалитетна - дали лошо залемени - И јас се чудам како си дозволил да му се деси ова.. А искусен сервисер на карти ..
Сега и мене ми е страв да ја отворам 3090ката да ја ре-падирам и ре-пастирам
Дали има начин да се избегне ваков ризик ? Дали со загревање или ладење..
Еве видеотоView: https://youtu.be/7X1_N6E5C7g
ЕДИТ Ааа во видеото кажа „ Клиенти разабрали„ - значи некој друг ја отворил ...
Изгледа лепено е со термален лепак... После на сервис со хебла го ваделе хитсинкот.Зш мемориите откорнати?![]()
Девојка(таа што му ја донела картата на сервисерот од видеото), отишла од оглас да купи графичка и и ја пуштиле пред неа да ја проверат, но уз помоч трикова и магије, и ја замениле пред да и ја дадат со таа со одлемените чипови. Убо си објаснува дечкото во видеото(ако го разбира човек), а и насловот на истото е "Измамници од Авито(Руски огласник) и RTX4090", така да нема врска со Кина.Лепливи падови некои изгледа ... Сервисерот кога ја отварал се откорнале. Дали плочката неквалитетна - дали лошо залемени - И јас се чудам како си дозволил да му се деси ова.. А искусен сервисер на карти ..
Извињавам се - толку разбирам Руски - Китај слушнав во реченицата и претпоставив дека од таму е купена ...Девојка(таа што му ја донела картата на сервисерот од видеото), отишла од оглас да купи графичка и и ја пуштиле пред неа да ја проверат, но уз помоч трикова и магије, и ја замениле пред да и ја дадат со таа со одлемените чипови. Убо си објаснува дечкото во видеото(ако го разбира човек), а и насловот на истото е "Измамници од Авито(Руски огласник) и RTX4090", така да нема врска со Кина.
Aj нека е AI, ама ова „ќе го преработам без да се забележи дека е преземен“ е стварно хорор.Секојдневно има вакви AI текстови, ова е новото нормално.