Маусот вреди секој денар вложен во него.Маусот е само маалце тежок во споредба со гејмерски, иначе стварно го исполнува хајпот. Плус, 20 дена батерија држи!
100 видеа изгледав и не се убедив да го нарачам зошто сите викаат дека не е баш за гејминг и за мали раце. Иначе за све друго, нема боље.
69500 точно испадна или има и некој плус трошок?Dodeka vie racunate kolku I dali plakja carina zirafa, kaj im e sedisteto, dali bil gramaticki tocen prevodot, mene mi stigna 3080kata![]()
Tocno do denar, nema drugi trosoci.69500 точно испадна или има и некој плус трошок?
Ќе нарачав и јас MX Master 3 ама скоро земав MX Master 2S за лаптоп + имам и G903 примарен и G502 бекап на десктопот и G602 како вишок, така да ќе го скокнам ова, но секако е топ цена.
Па нема продавница за периферија више? На толку слушалици, греота е да немаОк е простено ти е. Уште тој да го земеше и продавница да отвориш.
Toj e toj winner attitude babanDodeka vie racunate kolku I dali plakja carina zirafa, kaj im e sedisteto, dali bil gramaticki tocen prevodot, mene mi stigna 3080kata
Naracana na 02.02.2022![]()
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Јаска имам мали раце. Супер е. Неверојатна ергономија. Троа тешкичок е, ама па, не е вреќе цименто!100 видеа изгледав и не се убедив да го нарачам зошто сите викаат дека не е баш за гејминг и за мали раце. Иначе за све друго, нема боље.
Педерска графика а?Dodeka vie racunate kolku I dali plakja carina zirafa, kaj im e sedisteto, dali bil gramaticki tocen prevodot, mene mi stigna 3080kata
Naracana na 02.02.2022
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Абе FOMO и пуста желба да се проба различно, ама се обидувам делумно успешно да се контролирамОк е простено ти е. Уште тој да го земеше и продавница да отвориш.

И јас нарачав 2 MX Master 3ки, иако дома имам бел, презадоволен сум од маусот, особено за продуктивност, му нема ривал.
FactorioШто подразбираш под продуктивност ?
Очигледно, продуктивност е кога продуктот е продуктивен.продуктивност е многу широк поим. Што подразбираш под продуктивност ?
Очигледно, продуктивност е кога продуктот е продуктивен.
Многу ме занима овака од опсервациски потреби, не се однесува на тебе само, која е потребата да се постават вакви непродуктивни прашања? Се имаш нешто замерено со членот или онака ти се почиња муабет кој е попаметен? Можеби тоа е продуктивно, м?
едноставно не разбирам што се подразбира кога одреден продукт е добар за продуктивност ? Што го прави маусот добар за продуктивност ? Што е продуктивност со маус ?
Како е со гласноста во ratcheting mode кога се споредува со претходните модели?Има скрол со кој може да се скролаат многу прецизно и/или брзо разни документи, табели или логови, има хоризонтален скрол што не е глуп, има макро дугмиќ на палец покрај нормалните, има софтвер кој што се интегрира со различни програми за продуктивност и поддржува гести итн итн итн.
Формата е оптимизирана за наклонет фат, со цел да се намали можноста за RSI.
Мислам, само скролот го продава овој глушец, ништо друго не му треба екстра. Скролот е 10 класи над било кој друг маус на планетава.
Не е воопшто гласен рачетот, скороо и да не се слуша. Фриспинот е како добар лагер да вртиш, буквално со еднаш залет лета 15 секунди (меревКако е со гласноста во ratcheting mode кога се споредува со претходните модели?
И, дали е подобар free spin модот споредено со претходните модели?
Да ме убиеш, ја мислев дека фри спинот е моторизиран(!), ми останало у глава не знам зашто. Не знаев дека е замаец.Не е воопшто гласен рачетот, скороо и да не се слуша. Фриспинот е како добар лагер да вртиш, буквално со еднаш залет лета 15 секунди (мерев), цел е метален и тежок е, има доста инерцијална маса за да врти долго.
Замаец еДа ме убиеш, ја мислев дека фри спинот е моторизиран(!), ми останало у глава не знам зашто. Не знаев дека е замаец.
Да ама споредено со претходните модели како е. Тоа ми беше прашањето.Не е воопшто гласен рачетот, скороо и да не се слуша. Фриспинот е како добар лагер да вртиш, буквално со еднаш залет лета 15 секунди (мерев), цел е метален и тежок е, има доста инерцијална маса за да врти долго.
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден