Маусот вреди секој денар вложен во него.Маусот е само маалце тежок во споредба со гејмерски, иначе стварно го исполнува хајпот. Плус, 20 дена батерија држи!
100 видеа изгледав и не се убедив да го нарачам зошто сите викаат дека не е баш за гејминг и за мали раце. Иначе за све друго, нема боље.
69500 точно испадна или има и некој плус трошок?Dodeka vie racunate kolku I dali plakja carina zirafa, kaj im e sedisteto, dali bil gramaticki tocen prevodot, mene mi stigna 3080kata![]()
Tocno do denar, nema drugi trosoci.69500 точно испадна или има и некој плус трошок?
Ќе нарачав и јас MX Master 3 ама скоро земав MX Master 2S за лаптоп + имам и G903 примарен и G502 бекап на десктопот и G602 како вишок, така да ќе го скокнам ова, но секако е топ цена.
Па нема продавница за периферија више? На толку слушалици, греота е да немаОк е простено ти е. Уште тој да го земеше и продавница да отвориш.
Toj e toj winner attitude babanDodeka vie racunate kolku I dali plakja carina zirafa, kaj im e sedisteto, dali bil gramaticki tocen prevodot, mene mi stigna 3080kata
Naracana na 02.02.2022![]()
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Јаска имам мали раце. Супер е. Неверојатна ергономија. Троа тешкичок е, ама па, не е вреќе цименто!100 видеа изгледав и не се убедив да го нарачам зошто сите викаат дека не е баш за гејминг и за мали раце. Иначе за све друго, нема боље.
Педерска графика а?Dodeka vie racunate kolku I dali plakja carina zirafa, kaj im e sedisteto, dali bil gramaticki tocen prevodot, mene mi stigna 3080kata
Naracana na 02.02.2022
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Абе FOMO и пуста желба да се проба различно, ама се обидувам делумно успешно да се контролирамОк е простено ти е. Уште тој да го земеше и продавница да отвориш.

И јас нарачав 2 MX Master 3ки, иако дома имам бел, презадоволен сум од маусот, особено за продуктивност, му нема ривал.
FactorioШто подразбираш под продуктивност ?
Очигледно, продуктивност е кога продуктот е продуктивен.продуктивност е многу широк поим. Што подразбираш под продуктивност ?
Очигледно, продуктивност е кога продуктот е продуктивен.
Многу ме занима овака од опсервациски потреби, не се однесува на тебе само, која е потребата да се постават вакви непродуктивни прашања? Се имаш нешто замерено со членот или онака ти се почиња муабет кој е попаметен? Можеби тоа е продуктивно, м?
едноставно не разбирам што се подразбира кога одреден продукт е добар за продуктивност ? Што го прави маусот добар за продуктивност ? Што е продуктивност со маус ?
Како е со гласноста во ratcheting mode кога се споредува со претходните модели?Има скрол со кој може да се скролаат многу прецизно и/или брзо разни документи, табели или логови, има хоризонтален скрол што не е глуп, има макро дугмиќ на палец покрај нормалните, има софтвер кој што се интегрира со различни програми за продуктивност и поддржува гести итн итн итн.
Формата е оптимизирана за наклонет фат, со цел да се намали можноста за RSI.
Мислам, само скролот го продава овој глушец, ништо друго не му треба екстра. Скролот е 10 класи над било кој друг маус на планетава.
Не е воопшто гласен рачетот, скороо и да не се слуша. Фриспинот е како добар лагер да вртиш, буквално со еднаш залет лета 15 секунди (меревКако е со гласноста во ratcheting mode кога се споредува со претходните модели?
И, дали е подобар free spin модот споредено со претходните модели?
Да ме убиеш, ја мислев дека фри спинот е моторизиран(!), ми останало у глава не знам зашто. Не знаев дека е замаец.Не е воопшто гласен рачетот, скороо и да не се слуша. Фриспинот е како добар лагер да вртиш, буквално со еднаш залет лета 15 секунди (мерев), цел е метален и тежок е, има доста инерцијална маса за да врти долго.
Замаец еДа ме убиеш, ја мислев дека фри спинот е моторизиран(!), ми останало у глава не знам зашто. Не знаев дека е замаец.
Да ама споредено со претходните модели како е. Тоа ми беше прашањето.Не е воопшто гласен рачетот, скороо и да не се слуша. Фриспинот е како добар лагер да вртиш, буквално со еднаш залет лета 15 секунди (мерев), цел е метален и тежок е, има доста инерцијална маса за да врти долго.
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден