Би земал, сепак последните генерации на процесори имаат вградено различни заштити.Би земале 5600x со 1 година гаранција?
Мала е веројатноста да престане да работи, освен ако не е физички оштетен како што погоре некој напиша.
Би земал, сепак последните генерации на процесори имаат вградено различни заштити.Би земале 5600x со 1 година гаранција?
Мала корекција пријатељу. Имаше ногу примери за изгорени 3600ки, нешто шо неможе да се игнорира туку така. Тоа шо го тврдеш вероватно е со 5000 серијата.Би земал, сепак последната генерација на процесори имаат вградено различни заштити.
Мала е веројатноста да престане да работи, освен ако не е физички оштетен како што погоре некој напиша.
Доживотно е полошо од 5 години. Доживотно не значи до крај на твој живот туку се додека се произведува тој модел - најчесто помалку од 5 години.
Dont be party braker. Патем ти си работел во време на фиром. Сега во време на северна се ми чине дека косоварите си ја чуствуваат ногу поблиска.Ќе наседнете на некоја превара после ќе ми снема мемиња како да ве дупам. Две години работев во Косово, буквално една фирма нема што работи исправно.
Ќе наседнете на некоја превара после ќе ми снема мемиња како да ве дупам. Две години работев во Косово, буквално една фирма нема што работи исправно.
Истото ми се случи кога видов дека имаа 3070 за иста цена за која што зедов 6600XT од Анхоч... 1 недела откога ја зедов... Ама тоа е. Си реков има многу луѓе кои се на интегрирани GPUs и би сакале да ја имаат 6600XTАј признај сега си отишол у нексио и откако си купил си видел цени на жирафа па сега бајер риморс. Не те знам ја... да му цркне козата на комшијата.
Одма, го зимаш го тестираш ако има проблем го враќаш, обично ако процесор има проблем ќе го појави од прв боот.Би земале 5600x со 1 година гаранција?
ништо посебно не земав од нексио, кое патем ми е до г'с на две минути од дома. Со Косовски бизниси од друга страна имам многу искуство, како со државни, приватни, јавни-приватни партнерства, впечатокот ми е како да се хранат со отровни печурки. Не бива работа со нив, памтете ми го зборот. Еден ден ќе го правиме пак муабетот.Ај признај сега си отишол у нексио и откако си купил си видел цени на жирафа па сега бајер риморс. Не те знам ја... да му цркне козата на комшијата.
Наша фирма ова нема да го направи дури и ако ова е причината за која она би пропаднала.Вака, на кратко само да пишам после мојата прва успешна порачка, нели откако економистов не заеба...
Порачано на 07.02.2022, излегува цена вкупно со GirafaPlus, 4990 така нешто. После 2 дена, сеуште не беше испорачано глувчето и гледам дека цената е намалена. Им пишав на support, веднаш вратија им кажав бројот на порачка и фино лепо тој/таа од support ми одговори дека производот ке биде наплатен по моменталната односно намалената цена. Глувчето порачано 5.000 денари, денес пристигна преку Делко брза пратка или по ново Hello Post или како да беше.
Глувчето го платив 700 денари поефтино, нешто што нема НИТУЕДНА од нашиве продавници да го направи. Одговорот ке биде, да господине, ама цените се менуваат секој ден, по која сте го порачале по таа е.
Како да ти нацртаме дека оваа продавница тек се пробива тука кај нас.Вака, на кратко само да пишам после мојата прва успешна порачка, нели откако економистов не заеба...
Порачано на 07.02.2022, излегува цена вкупно со GirafaPlus, 4990 така нешто. После 2 дена, сеуште не беше испорачано глувчето и гледам дека цената е намалена. Им пишав на support, веднаш вратија им кажав бројот на порачка и фино лепо тој/таа од support ми одговори дека производот ке биде наплатен по моменталната односно намалената цена. Глувчето порачано 5.000 денари, денес пристигна преку Делко брза пратка или по ново Hello Post или како да беше.
Глувчето го платив 700 денари поефтино, нешто што нема НИТУЕДНА од нашиве продавници да го направи. Одговорот ке биде, да господине, ама цените се менуваат секој ден, по која сте го порачале по таа е.
Предминатиот петок резервирав лаптоп во Анхоч Премиум, прошла недела бев да го подигнам и платам, ја помина картицата ама пак ми ја побара за да ја сторнира наплатата бидејќи лаптопот во меѓувреме поефтинел за 1000 денари. Се вратија средствата и пак наплатија, 1000 денари поефтино. Just saying.нешто што нема НИТУЕДНА од нашиве продавници да го направи.
Па вака, за почеток нема потреба да ми цртате ништо, доволно сум цртал јас овие години, како од странство, така и од нашиве продавници.Како да ти нацртаме дека оваа продавница тек се пробива тука кај нас.
И овие попусти им е едината финта за да успеат. Ама енос е почеток.
Ја сум сигурен дека и првите гаранции ке ги покријат. Ногу е наивно од старт да мислеш дека дечките се ОК. Нека помине година дека, па о том по том.
Јас лично коа купувам нешто пресудна ми е гаранцијата. Затоа купив нвме од анхоч поскапо скоро 500 ден од сетек ( кои иначе ги избегавам ради тоа шо кога им враќаш производ мора да ти ужарат живците). Во Анхоч го немам тај проблем.
Каде во мојот пост сретна такво нешто? Јас само споделив мое првично искуство, нешто што овие 15 години не сум го имал со ниту една фирма. Има разлика, нели? Ова е ИТ форум, така да тука сме да си споделуваме работи меѓу себе, нели?Ногу е наивно од старт да мислеш дека дечките се ОК. Нека помине година дека, па о том по том.
Јас лично коа купувам нешто пресудна ми е гаранцијата. Затоа купив нвме од анхоч поскапо скоро 500 ден од сетек ( кои иначе ги избегавам ради тоа шо кога им враќаш производ мора да ти ужарат живците). Во Анхоч го немам тај проблем.
Да, се случуваат такви работи. Си го резервирал со една цена, ако е поскапен пак ке ти биде наплатен по таа цена што е порачан, ако е поефтин претпоставувам дека го наплаќаат по новата цена(ако приметат), чисто ради тоа што ке ми текне да проверам цена кога ке се вратам дома и може да се вратам во салон. Моја претпоставка дека до некаде се заштитуваат самите. Да, тоа е само во Анхоч, на друго место не сум сретнал такво нешто.Предминатиот петок резервирав лаптоп во Анхоч Премиум, прошла недела бев да го подигнам и платам, ја помина картицата ама пак ми ја побара за да ја сторнира наплатата бидејќи лаптопот во меѓувреме поефтинел за 1000 денари. Се вратија средствата и пак наплатија, 1000 денари поефтино. Just saying.
А не разбирам што е со GjirafaFLEX, доплаќаш за гаранција 1 година? И колку се доплаќа?
Јас ги имам прашувано за ова, ми рекоа дека ти е само како гаранција дека ќе добиеш одговор за 4-5 дена (наспроти максимум 30 дена без флекс), не дека ти ја продолжува гаранцијата за уште една година.А не разбирам што е со GjirafaFLEX, доплаќаш за гаранција 1 година? И колку се доплаќа?
А не разбирам што е со GjirafaFLEX, доплаќаш за гаранција 1 година? И колку се доплаќа?
Како си само траспарентен. Очекував дека вака ќе реагираш буквално, дека не си пишал директно. Арно ама индиректно твоето првично искуство го наведуваш како позитивно.Каде во мојот пост сретна такво нешто? Јас само споделив мое првично искуство, нешто што овие 15 години не сум го имал со ниту една фирма. Има разлика, нели?
Вака, на кратко само да пишам после мојата прва успешна порачка, нели откако економистов не заеба...
Грешка си другарче нека биде темава активна оти кога може анхоч и сетек да не дупат да плаќаме мауси по 200 евра а од кај овие за 5к да го земаш и рајзен 5600х за 15к а нашиве за 24 бона (колку што го зедов и јас ако добро паметам) нека се крева прашина ако мене ми е многу мило , такви сме ние макеСТРУЧЊАЦИТЕ за се знаеме да напишеме и креваме перја , а во позадина сите што плукаат едвај чекаат попуст па макар и 100денари , кој не не знае скапо не плаќа.Ваква реклама за една фирма не сум видел до сега на форумовСо оглед на тоа дека доста луѓе порачале, добиле што добиле, би било океј да се сопре со известувањата и темава да олади малку. Инаку треба да почнеме и ние што сме купиле тастатура од Анхоч или полнач од Сетек да известуваме за каква била услугата (и плус да пишеме доколку бил поевтин од жирафа).
Nema shansi ne si bil vo anhoch garant.Предминатиот петок резервирав лаптоп во Анхоч Премиум, прошла недела бев да го подигнам и платам, ја помина картицата ама пак ми ја побара за да ја сторнира наплатата бидејќи лаптопот во меѓувреме поефтинел за 1000 денари. Се вратија средствата и пак наплатија, 1000 денари поефтино. Just saying.
Дефинитивно подобра реклама од цела тема : Да не имет некој ценовник од нексиоВаква реклама за една фирма не сум видел до сега на форумовСо оглед на тоа дека доста луѓе порачале, добиле што добиле, би било океј да се сопре со известувањата и темава да олади малку. Инаку треба да почнеме и ние што сме купиле тастатура од Анхоч или полнач од Сетек да известуваме за каква била услугата (и плус да пишеме доколку бил поевтин од жирафа).
Го резервира преку некоја апликација, онлајн веб или по телефон?Предминатиот петок резервирав лаптоп во Анхоч Премиум, прошла недела бев да го подигнам и платам, ја помина картицата ама пак ми ја побара за да ја сторнира наплатата бидејќи лаптопот во меѓувреме поефтинел за 1000 денари. Се вратија средствата и пак наплатија, 1000 денари поефтино. Just saying.
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден