gokica
Модератор
- 13 јуни 2009
- 10.055
- 14.134
Море шо ќе беа тоа живци ортоми. Како само не ти се смачи цела оваа ризница на знаење да ја составиш. Браво. Секоја чест.
Со здравје да си вејпаш!
Брескерот е сквонкер?
@Skopski4Ever Најпрепорачливо е НЕ, а јас го правев се` додека жицата не поцрни ептен и не се направат кратери. :hay: Тоа особено не е паметно, ама ај. Веројатно разумно би било неколку пати, додека не потемни толку што не може да се исчисти да се види сјај, а сигурно пред да се направат кратери во жицата.
Викам „правев“ затоа што едвај дочекав да видам кантал, во прво време сите жици од Кина беа нихром и се сметаше за понеквалитетен од кантал, барем мене ми беше за усно (премногу мек и премногу мал отпор по единица должина, па морав да правам долги намотки - „гасеници“ :hay. Се разбира, влијание има(ше) и кинескиот „квалитет“.
Сега дојде модата обратно, повеќе го сакаат него од кантал.
Едит: И со здравје да се служиш!
ДигресијаКо пушев, си викав “ко не ги напрат сите 200-300 денари да видам после шо к*р ќе пушам“ сега некако ми е сеедно ама потсвесно пак сакам да ги напрат изгор скапи за што помалку луѓе да пушат.
Од друга страна, пред некое време прочитав, на светско ниво некоја од големиве тутунскки компании, цигарите помалку им се продавале а повеќе профит за сметка на поскапувањата.
Страшна работа која завист еј, тек вака ко ќе гледаш од страна можиш јасно да видиш шо се дешава и која е таа завист никотинска, социјална и од навика.
Акo да клам ваква песна? Таја ми дојде прва на памет ко ја прочитав веста и нема никаква врска со цигариве
Секогаш после бањање и менување нов памук/манџа подмачкувај гумиците за да не се затвора со повеќе сила, сите гумици од горе до доле.Едино горното капаче кое го затворам по турање течност малку тешко и со повеќе сила се затвора.
Си дојде на себе. Изгледа и мене ми требаше време да се навикнам на мојата нова љубов. На 10W е сосем солиден сега.
BTW дрип типот е сон. Досега најприродно делува.
Да си прашам две работи:
1. Дали кога дополнувам манџа на Конфучие Први треба да затворам flow control
2. Дали Литокала 500 може да полни 3 батерии или мора да се пар?
Благодарам
Ватите ти зависат и од тоа колку е отворен воздухот, ако е ептен тешко тргањето тогаш да, малку вати али со по отворен воздух и повеќе сила верувам ќе имаш и повеќе вкус.
Можеш колку сакаш батерии да полниш од една па до четири. Независни се портовитеВатите ти зависат и од тоа колку е отворен воздухот, ако е ептен тешко тргањето тогаш да, малку вати али со по отворен воздух и повеќе сила верувам ќе имаш и повеќе вкус.
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209
33.990,00 ден
USB Flash Drive Type-C 256GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/256GB
1.480,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR FOR LAPTOP 15.6" EXTRALINK T01, IPS FULLHD,USB TYPE C&MINI HDMI
20.230,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1031 ODIN 10W LED 400LM RECHARGEABLE BATTERY
720,00 ден