Де од фастек кажете некој ДНА што вреди за парите. Не сакам да го погодам бубрегот од хотециг заради продавницата.
Аир меил хонг конг има ефект или ?
@gokica Можеби и најдобра шанса ти е бронзениот од Изворот На Вејпот. Не сум сигурен дали финишот се љупи/остава траги/смрдеа. Барам и никој не го спомнува тоа.
Инаку, почна попустот таму (купонот од -15% го пишува најгоре на секоја страница), мене ми изгледаат најинтересни овие работи кои се и така на попуст. Таман се залетав за Унимакс 22 цеФка колку за проба, кога шипинг 6 долари. Фри шипинг е над 60$.
Но бронзениот влегува во тоа и важи купонот за него.
Јас сум уште скептичен за replay, гледав неколку видеа, но можеби не доволно.
Што не ми е јасно:
-Зошто е толку битно да се повтори пафот, паф ко паф. :hay: И други модови имаа taste control и не заживеа премногу тоа.
- Дали и при replay ќе има заштити од преголема температура (веројатно ќе има, Еволв се прилично посветени на тоа), но што ако „снимиме“ прежежок паф на пример?
- Како мислат да го повторат пафот во различни услови (различна надворешна температура, различна течност) - дали снимените параметри ќе бидат „свирени“ како што се или пропорционално ќе се менуваат? И ако е второво, по која формула? Кој ми гарантира дека е точна или дека ќе ги донесе истите резултати?
Како и за секој новитет, ќе чекам да помине хајпот и што ќе кажат корисниците. Се разбира, и да падне цена. :hay:
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
Бесплатна достава
XIAOMI LINT REMOVER 2
1.370,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден