Gajche-X
poweruser
^
Ол рајт
Тамбс ап
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ол рајт
Тамбс ап
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ова ме интересирашеПрофил- Боровинка, Јаболко, Ментол/Кулада и уште нешто ко Мастика/bubblegum.
Србиве најверојатно од Англија-шеф, а можно и од Франција - Аром 'тим доколку го има.Ова ме интересираше![]()
Инаку не знам од каде србиве го нарачуваат, гледам дека доста од нив го вејпат а и мислам дека е интересна арома![]()
Друго нешто, Патак Дача чисти глави:
Јас да сум ко него уште и ќе застругам со штрафцигерче и четкица по огромните намотки (нежно, но одлучно :hay.
Нели има некој ризик доколку се остаи така главата на вентилација да фати некои бактерии. Јас искрено не би ја оставил така да се суши. Јас би ги затнал отворите за воздух со прст и би дувал во коилот, па така ке истече алкохолот од дупчињата кај што прима течност, па потоа во паломи или тоалет би ја замотал убаво главата. Го имам пробано ова наредниот ден паломата имаше попримено течност (водата) и беше спремна за вејпање. Е сега првите 4-5 влечења се осеќаше малку како вода али после се оправи. Мада најубаво нов коил али кога се нема чаре.
Инаку дали сум единствен што мисли дека Сиренава 2 има најгрд дрип тип што некогаш го имам видено XD.
Патем со волку прегледи и мислења мислам дека заслуживме подфорум.
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден