Nethervor
hello world
- 19 јули 2013
- 151
- 205
Yep, FT.Ова од FT?
Аууу 2 месеца, не е малку.
И јас не очекував до толку дека ќе се развлече.
Yep, FT.Ова од FT?
Аууу 2 месеца, не е малку.
А за течности како е, од каде би се купиле?
Ви благодарам!
Дека ќе претераш со 3 ник тешко, дај си фора уште ден два додека си тазе, по мое ќе се стабилизираш после тоа.Море @Sharlovski што ми направи со течностиве, по цел ден да шмукам
По колку мл трошите дневно? Читам по реддит 12-3 мл дневно, некои и по 10мл на една смена од работа. Ми стои претерано.
Не сретнав вакви мислења по темиве. Знам дека секој си е различен ама ме фаќа страв да не претерам.
Фала на инфо!Добре дојде @ZaxOn , комбинации има многу, во зависност од посакуваниот начин на користење и други фактори за кои, ако си почетник, можеби не ни знаеш. Препорачувам да ги прочиташ одговорите на најчесто поставуваните прашања, ако веќе не си ги видел.
Би додал и дека тоа размислување „до толку и толку“ не може баш да се примени кај електронските цигари, затоа што во пракса најмногу се троши (пари одат на) течности, а хардверот сам ќе се исплати за неколку месеци (во споредба со аналогни цигари).
Во секој случај, еве @krema пиша, и јас ќе пишев за Ендура, не дека е незаменлива, но се покажа како одлична за повеќе корисници од форумов, инаку постојат и многу други, кој ќе ги знае сите.
Пребарував онлајн пред да дознаам дека постои наш форум за ова, i Joytech EgO AIO беше мање више нај "beginner friendly" понуда која ја наоѓав . Јас сум пушач што намалил со цигари и сакам да се префрлам на електронски, евентуално да се откажам скроз. Пробав од еден пријател неколку пати ама тоа неговото изгледа ко цигла и чури баш многу + се искинав од кашлање, сакав така за почеток да почнам од нешто по скромно дур не се уходам. У секој случај фала за одговорите, сакав кога веќе има наш форум да се посоветувам така по нашки.Добре дојде @ZaxOn , комбинации има многу, во зависност од посакуваниот начин на користење и други фактори за кои, ако си почетник, можеби не ни знаеш. Препорачувам да ги прочиташ одговорите на најчесто поставуваните прашања, ако веќе не си ги видел.
Би додал и дека тоа размислување „до толку и толку“ не може баш да се примени кај електронските цигари, затоа што во пракса најмногу се троши (пари одат на) течности, а хардверот сам ќе се исплати за неколку месеци (во споредба со аналогни цигари).
Во секој случај, еве @krema пиша, и јас ќе пишев за Ендура, не дека е незаменлива, но се покажа како одлична за повеќе корисници од форумов, инаку постојат и многу други, кој ќе ги знае сите.
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Banana Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M4
16.460,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден