DeepImpact
hello world
vidi ppПродава некој биткоини за кеш за озбилна сума се работи дајте предлог стрикно биткоини и стрикно кеш
Испратено од SM-J330FN преку IT.mk форум апликација
vidi ppПродава некој биткоини за кеш за озбилна сума се работи дајте предлог стрикно биткоини и стрикно кеш
Испратено од SM-J330FN преку IT.mk форум апликација
Има група на мајнери китови не сакаат да работат под профит.Во новиот Ant-Man филм кажаа дека криптовалутите ќе одат надоле. Продавајте додека можете...
Во новиот Ant-Man филм кажаа дека криптовалутите ќе одат надоле. Продавајте додека можете...
Reliable sourceВо новиот Ant-Man филм кажаа дека криптовалутите ќе одат надоле. Продавајте додека можете...
До каде е криптотооо!??!
Купив неколку стотина иљади TRX кога беше 0.20$.... Сега е 0.03$
Нели требаше HODL да праам.... Нели ќе возев LAMBO...
Јбг ме фати FOMO. Ми ветуваа брда и планини. Justin Sun и вујко му Јack Ma ме преебаааа. Имаше дефинирано квартали и проекции до кои ќе расте коино. Ништо од тоа не се оствари. Луѓето ги ваќаше FUD од еден ебан livestream... Зашто Џастин не знаел да збори англиски, носел не репрезентативна маица и имал Хело Кити постер во позадина во собата. Тоа беа фактори за да крашуе коинот.Нели не требаше да купуваш shitcoins?
Да си жив и здрав, ме пресмеја... стилов на пишување во комбинација со крипто речников e hilariousЈбг ме фати FOMO. Ми ветуваа брда и планини. Justin Sun и вујко му Јack Ma ме преебаааа. Имаше дефинирано квартали и проекции до кои ќе расте коино. Ништо од тоа не се оствари. Луѓето ги ваќаше FUD од еден ебан livestream... Зашто Џастин не знаел да збори англиски, носел не репрезентативна маица и имал Хело Кити постер во позадина во собата. Тоа беа фактори за да крашуе коинот.
Мене Ripple ме убедија дека ќе расти. Со факти, со математики, економии.. итн.Јбг ме фати FOMO. Ми ветуваа брда и планини. Justin Sun и вујко му Јack Ma ме преебаааа. Имаше дефинирано квартали и проекции до кои ќе расте коино. Ништо од тоа не се оствари. Луѓето ги ваќаше FUD од еден ебан livestream... Зашто Џастин не знаел да збори англиски, носел не репрезентативна маица и имал Хело Кити постер во позадина во собата. Тоа беа фактори за да крашуе коинот.
Стотина иљади по дваесет центи се дваесет банки. Чим имаш за во insertrandomshitcoinhere толку да бапнеш, ќе ти помине.
Tron исто како еос hype no product yet
Fomo најлошото инвестирањеМоре бапчовци ја парите ги фрлив коа коините беа во пикот на славата. Коа Цаци на Сител во Дневник 2 ги меркаше и кажуваше дека се некоја нова СОРОС чаролија. Кога одам на потстрижување, берберот ми вика дали знам што се тоа биткоини.
Е тогаш ги земав ја. Кога на ќоро и сакато биткоини им беа увртени в глаа, та и мене... Што демек TRON не беше примамлив декемврито 2017та?
Кога Етерот беше 1000че. Биткоин 17K, hype train-от шибаше заедно со овие ѓубренцава од коини. 24сатовниот Volume exchange на TRX беше одма иза BTC и ETH, грдни миљарди $ се вртеа... TRX за 3 недели скокна од 0.5/0.6 на 0.12$ или 100% ќар. Кај да знам дека требало да се игра со флуктациите и да купувам и продавам катадневно за да го цедам профитот. Додека се одлучив замина 0.16. Знам вечерта го земав околу 0.18 некаде ноќта беше 0.22.... Возот шиба батооо Чууу чуууу ЛАМБОООО... До крај година проектираат 1$. OMG!!! Како можеш да го пропуштиш тоа јеботе?!?! Берберот да има, ти да немаш?
За неколку дена почнаа такозваните корекции на цени кој демек биле healthy за да се очистат тие ситнопрофитерите и ќе останат само јаките батки тие што го чекаат тој 1$ по коин. Биткоиниот падна на 12 илјадарки. Цел маркет стагнира и ден денес сме на ова ниво каде што сме.
Ако одлучат да играат со крипто ќе биде интересно.BlackRock
Самата информација дека ја разгледуваат можноста од 24hr Low $6350 на $6750 24hr HighАко одлучат да играат со крипто ќе биде интересно.
Бесплатна достава
HDD 3,5" 320GB SEAGATE 5900RPM SATAII ST3320311CS
2.190,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3M Secomp, 11.99.5543-10
230,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC650 Dual-Band, 433+200Mbps, WiFi 5, WE650
850,00 ден
Бесплатна достава
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 200GB ULTRA A1C10 w/adapter 100mb/s SDSQUAR-200G-GN6MA
2.700,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB VERBATIM Vi550 S3 49353
6.970,00 ден