filipvselena
poweruser
- 7 април 2007
- 2.934
- 193
Дали некој скоро прашувал за регион Влае, Ѓорче? Имаат мрднато во тој правец?
Пишав двапати за ова, двапати ми вратија дека кај нив било во ред ама пријавиле до хостингот.Приметив, сакав да им напишам на маил, па ме смрзе. Веројатно се работи за хакнат WordPress или сл.
Ќе им пишам и јас, вака нешто не влева доверба странава во нивните услуги.Пишав двапати за ова, двапати ми вратија дека кај нив било во ред ама пријавиле до хостингот.
Јас имам оптика, немаат рутер туку имаат модемче. Рутер си ставаш твој.Некои пакети и не се баш поволни. Пример тв и 100/100мбпс во пакет е иста цена како и на А1.
Мене Интересен ми е пакетов hello до 200гб со фер користење.
Дали тука има некој оптички интернет од датаком? ако може да сподели што рутер даваат.
Исто дали имал пад на мрежа откако го има ставено. Ако има, колку често се случува тоа?
1199 денари е во А1 и тоа телевизијата преку апликација, за ресивер доплаќаш 99 денари по ресивер.Некои пакети и не се баш поволни. Пример тв и 100/100мбпс во пакет е иста цена како и на А1.
Дали тука има некој оптички интернет од датаком? ако може да сподели што рутер даваат.
Исто дали имал пад на мрежа откако го има ставено. Ако има, колку често се случува тоа?
Би сакал да пуштиш еден traceroute до google.com и one.one.one.one?Јас имам оптика, немаат рутер туку имаат модемче. Рутер си ставаш твој.
За пад на мрежа, имавме проблем само утредента, ептен често паѓаше. До ден денес еве мака нема (ставивме при крај на септември).
Јас имум скоро 1година, до сега сум немал проблеми. Брзината не ми е уште лимитирана по пакет. Оди околу 500-600 mbps. Пакет 200/200. Користам и тв ми имаат ставено ресивер Beta X 4K Multimedia Box | Golden-MediaНекои пакети и не се баш поволни. Пример тв и 100/100мбпс во пакет е иста цена како и на А1.
Можеш да ги пишеш каналите што ги имаат?Јас имум скоро 1година, до сега сум немал проблеми. Брзината не ми е уште лимитирана по пакет. Оди околу 500-600 mbps. Пакет 200/200. Користам и тв ми имаат ставено ресивер Beta X 4K Multimedia Box | Golden-Media
За сега каналите не се сите FHD.
Македонските сите, освен Канал5 подолго го нема, а го имаше.Можеш да ги пишеш каналите што ги имаат?
Koга ќе бидам во станот, секако.Би сакал да пуштиш еден traceroute до google.com и one.one.one.one?
во ред фалаЈас имум скоро 1година, до сега сум немал проблеми. Брзината не ми е уште лимитирана по пакет. Оди околу 500-600 mbps. Пакет 200/200. Користам и тв ми имаат ставено ресивер Beta X 4K Multimedia Box | Golden-Media
За сега каналите не се сите FHD.
Македонските сите, освен Канал5 подолго го нема, а го имаше.
Ртс канали има неколку, хрватска 1 3, спортклуб 15тина канали,
Cinemania, Vavoom, некој локални. Ке сликам на телевизор комплетна листа, не можам да ги најдам на сајтот. Филмски нема голем избор.
Јас немам забележаноДали кај DATACOM имате проблем со Captcha и слично поради doubleNAT?
Ја сум на 200/200, зошто не би се пребацил на ова ако има опција?Да ажурираме темава.. Ова ми изгледа доста добро за цената, го користи некој?
Погледнете го атачментот 148495
И на download ти е толку? Мене првиот месец на 100/100 пакет ми дадоа 1000/1000, после еден месец download е 120 ама Upload е преку 500 mbps.Незнам дали е баг или промоција, али ја на 200/200, не сум видел брзина под 400... Гледам горе исто други членови
Со вакви брзини за 900 нема боље, али ако го локнат некад на 200/200, тогаш да таа понуда од телекабел е подобра, ако гледаме брзина/денар.
За гигабитов ако те локнат после 200 гб на 100/100 е едно, ако е исто ко сега и иде побрзо, би било друго...
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден