Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Анхоч - Генерална дискусија, информации и искуства

Генерално кое е вашето мислење за Анхоч?

• Позитивно

Гласови: 385 82,3%
  • Негативно

Гласови: 40 8,5%
  • Немам никакво мислење

Гласови: 43 9,2%

• Вкупно гласале
    468

1s3ct0wN

hello world
18 септември 2013
447
416
Хахаха другар ти си комедија прва класа, добро е разбравме за камерата уште врапчињата немат научено.

Имав една тема моја тука за Анхоч.
Админот ја спои со оваа тема па ја раздели за на крај ја банира.

Крај на јули однесов на сервис камера, чекав два месеци за дугме да сменат, конечно сменија но ја расипаа матичната плоча, не признаваа дека тие се виновни... Па после 4 месеци малтретирање, сега во ноември ми дадоа нова камера.

Испратено од HRY-LX1 преку IT.mk форум апликација

Dejan007

hello world
15 март 2019
53
88
Да пишеме петиција анхоч во иднина да не набавува по 1 ипол парче опрема каква и да е... ништо немаат на залиха

Pane24

GpuHardware
31 октомври 2012
6.479
7.743
Скопје
www.facebook.com
Да пишеме петиција анхоч во иднина да не набавува по 1 ипол парче опрема каква и да е... ништо немаат на залиха
Не е до нив. Криза е. Многу тешко се доаѓа до залихи на одредени компоненти и до нивна количина.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.784
33.893
roka.mk
Хахаха другар ти си комедија прва класа, добро е разбравме за камерата уште врапчињата немат научено.

Испратено од HRY-LX1 преку IT.mk форум апликација
а разбравте дека админот му ја банирал?

undergrounde

lurker
11 декември 2009
534
404
17 септември даден на сервис хдми сплитер, 10 пати до сега ги барам, добивам одговор ајде да провериме и ќе ве побараме.
Денес повторно ги барам во сервис, добивам одговор дека требало да имам одобрено замена за нов и за кратко ќе ме побараат од салон.
Еве чекам да ме побараат скоро 2 месеци

conquaestor

hello world
9 октомври 2010
346
312
Поздрав дечки, да се консултишам нешто... Хард дисковиве во анхоч, вообичаена пракса им е да ги нудат само во антистатичка кеса "затворена" со селотејп или? :oops:

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.388
12.327
Скопје
androgaming.com
Поздрав дечки, да се консултишам нешто... Хард дисковиве во анхоч, вообичаена пракса им е да ги нудат само во антистатичка кеса "затворена" со селотејп или? :oops:

Во антистатичка кеса да, ама треба да е запечатена, ти треба да ја скинеш. Нетреба да е со селотејпче.

вака

1604937669936.png

Banjifiko

poweruser
28 октомври 2008
3.961
6.054
Skopje
Пиши и во кој салон/град си го купил.

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.388
12.327
Скопје
androgaming.com
Можда имале некоја причина да го отворат (може баркод скенерот не фаќал). Важно ок си е и си има гаранција.

Мене во сет кога сакав да купам Seagate 750gb за сомнително ниска цена (мислам дека имам пишано за ова), ми го лупнаа хард дискот на пултот кај касата без кеса без ништо, изгребан од страните и на него налепница Seagate Officially refurbished hard drive.

Dejan007

hello world
15 март 2019
53
88
Да јас купив пред 2 недели во таква кеса ми го дадоа.. воедно и во сетек е така

Rikimaru

Даскал
26 март 2016
3.588
6.028
Битола
Не разбирам каде е грешката.

1. Сензор?
2. Бучава?
Нема грешка. Селектиран ми беше тој текст кога правев screenshot онака рандом. Едноставно имаше неколкумина бараа ефтини камери на форумов па ми излезе објавата си реков да ја споделам како добра понуда демек.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно